When You’re Back

WhenYoureBack_bookAutor: Abbi Glines
Originální název: When You’re Back
Knižní série: Rosemary Beach
Díl: jedenáctý
Žánr: new adult, romance, erotika, drama
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

Reese kdysi neměla nic, co by jí v životě těšilo. Připadala si hloupá, zbytečná, nezajímavá. Až díky Maseovi zjistila, že život dokáže být krásný, když máte někoho, kdo vás miluje.

Přesto si ještě stále není jistá sama sebou, svými schopnostmi a tím, jestli je pro Mase opravdu dost dobrá. Na pochybnostech jí přidává také Maseova sestřenice, která ji kdovíproč nesnáší a dělá všechno pro to, aby se Mase věnoval hlavně jí…

Mase si nikdy nemyslel, že si ho jedna žena dokáže takhle omotat okolo prstu, aniž by se vůbec snažila a aniž by mu to nějak vadilo. Reese je pro něj naprosto vše a ví, že s ní chce zestárnout.

Nechápe proto, proč se od něj začíná odtahovat a má o nich pochybnosti. Taky se mu nelíbí, když se okolo ní začne motat River ‘Captain’ Kipling a dávat velice jasně najevo, že ji chce Maseovi odloudit. Mase tak bude muset Reese přesvědčit, že je čeká společná budoucnost a že jinak to nebude.

Nakladatel: Atria Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 30.6.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, září 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Abbi už hodně ztrácí šťávu a její knihy svou jiskru… to už je jak rozvleklá telenovela.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Já tuhle sérii opravdu už čtu jen ze setrvačnosti a taky asi dost z vlastní blbosti. Jak jinak vysvětlit to, že jsem přečetla už dvanáctý díl série plné sexy chlapů a sexy ženských, které mají vždycky těžký život, ale vše dokáže vyřešit pouhá vzájemná přitažlivost, protože pak se vše zlé v dobré obrátí a po nějakých těch peripetiích tu máme krásný happyend. Áááách… konec.

Abbi Glines ráda kopíruje a vykrádá sama sebe, takže se její příběhy mění jen občasně, hlavní romance je vždycky jasná, jen prostředí a životní lapálie se liší. Už je to docela nuda. Sexuální scény taky jak přes kopírák, už mě štve, jak jsou všichni sexy, asi z nich začnu mít mindrák 😀

Série má zatím ohlášených 14 dílů a jestli budou ještě nějaké, měli by to přejmenovat na Ságu Rosemary Beach a bude to novodobá Sága Rodu Forsytů, až na to, že tahle víc porno laděná. Jáááá už nemůžu, prosím, omluvte mě. Už nevím, co sem totiž mám psát. Na lehké počtení je to fajn, vypnete u toho normální mozek a zapnete hormony.

Dočkáme se ještě příběhu bráchy Blaire, novelky o Deanovi a poslední knihy série o nenáviděné Nan. No, jsem zvědavá.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..