Můj autor roku 2014

Tak je to tady zase. Budeme držet tradici, s kterou jsem začala už v roce 2011, a i letos se podíváme na autory, co vás v minulém roce chytli nejvíc. Určitě toho za sebou máte za minulý rok přečteno hodně a mezi všemi autory najdete toho nebo tu nej.

Princip tohoto projektu je jednoduchý:

  • Vybrat si jednoho autora, jehož knihy jste četli v roce 2014 (neberu autory, které znáte a čtete už delší dobu a patří mezi vaše nej, jde o autora, kterého jste objevili v předchozím roce).
  • Napsat o něm příspěvek a představit nám jej tak.
  • Příspěvek se bude skládat ze stručného představení autora, přiblížení jeho práce (klidně mohl napsat jen jednu knihu a tím vás dostat a zařadit se tak mezi vaše nej), a důvodu proč je právě pro vás autorem roku 2014 (co se vám na jeho práci líbí, proč vás tolik chytil za srdcem, proč si ho třeba vážíte apod.).
  • Do článku použijte obrázek, který vidíte nahoře, a nezapomeňte prolinknout i na tento příspěvek pro případ, že by se někdo chtěl přidat.

Doufám, že se někteří z vás ke mně přidají i letos. Jsem zvědavá na nová doporučení a nové knihy. Na konci článku je připraven linkovač pro vaše příspěvky. Bude spuštěn až do skoro-konce března 2015 .

Pokud nejste bloger, ale čtenář, není problém, ráda přidám váš příspěvek na svůj web. Stačí jen, abyste mi napsali buď skrz KONTAKT nahoře v menu, anebo mi poslali svůj příspěvek na email: sykorova.p@gmail.com, do předmětu emailu (i zprávy skrz kontakt) napište Můj autor roku 2014.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..