Trailer Thursday (102)

Napůl zlý

(Položivot #1)

Sally Green

Nadpřirozený thriller se odehrává v novodobé Anglii, kde mezi lidmi žijí v utajení černí-zlí a bílí-hodní čarodějové. Obě frakce rozděluje silná nenávist a spojuje jedna jediná věc – strach z chlapce, který pochází z obou stran.

Patnáctiletý Nathan je synem smíšeného čarodějnického páru a ostatními čaroději vězněn a mučen. Chlapec musí ze svého žaláře uprchnout před svými šestnáctými narozeninami a najít svého otce, nejsilnějšího a nejkrutějšího černého čaroděje na světě, jinak zemře. Zvládne svůj nelehký úkol přesto, že nemůže nikomu věřit? Ani dívce, kterou miluje?

Včera jsem narazila na tenhle český trailer a říkala jsem si, že určitě stojí za ukázku. Kromě toho jsem včera měla v knihkupectví silné nutkání si knihu pořídit, ale pak jsem odolala. Nejsem si totiž jistá, jestli za to kniha stojí nebo ne. Už ji má někdo z vás přečtenou?

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Eliška Ch. napsal:

    Ja jsem si knihu koupila zrovna vcera, protoze americti booktuberi z ni byli uplne nadseni a mne se zalibila anotaci i obalkou, takze volba byla jasna! Uz se na ni tesim :).
    Eliška Ch. recently posted..Deník Bridget JonesovéMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..