Trailer Thursday (6)

Harbinger

Sara Wilson Etienne

V blízké budoucnosti, kde snižující se dodávky ropy vedly k masové vzpouře, je šestnáctiletá Faye poslána do výchovného zařízení pro delikventy a šílence. Tam ji sužují podivné představy toho, že byla poslána na Zemi, aby ji zničila a přitom zachránila.

Knihy jsem si před časem už všimla na několika zahraničních blozích, ale nijak extra mě nezaujala. Nejspíš to bylo tím, že mě zase tolik neuchvátila obálka. Ovšem trailer mě na knihu docela navnadil, takže pokud se mi dostane do rukou, velice ráda si ji přečtu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

6 Responses

  1. annejude napsal:

    Byla jsem na tom stejně – obálka mě nejdříve nijak nezaujala, až později mi teda došlo, že se asi jedná o tarotovou kartu. Ale ten trailer… ten mě prostě dostal. Mám ráda „hrané“ trailery, hlavně ty podobně akční a záhadné, které nalákají:)

    • Syki napsal:

      Jo, taky mi chvíli trvalo, než mi došlo, že je to tarotová karta 😀 Já si spíš furt říkala, proč má sakra zavázané ty oči? 😀

  2. Destel napsal:

    Mě naopak zaujala samotná anotace hned na začátku, což se o obálce opravdu říct nedá. Dokonce i tarotová karta by šla udělat lépe, ale třeba to v takové podobě má nějakou bližší souvislost s dějem…
    Trailer mě narozdíl od anotace docela odradil. Mám ráda takovou příchuť šílenství a fantazie v jednom a ten trailer mi tu anotaci tak trochu podal v úplně jiném světle.
    Každopádně se po ní budu dívat.
    Destel recently posted..Paul Hoffman – Levá ruka božíMy Profile

    • Syki napsal:

      Mně právě přišlo, že ten trailer té anotaci zase tak moc neodpovídá, ale přitom je docela i děsivý s tou krví a tak. No, jsem zvědavá.

  3. Jeanne napsal:

    Na knihu už jsem předtím narazila, ale taky mě nijak moc neupoutala. Ten trailer je ale skvělý! Kniha se mi hned jeví zajímavější 😀

    • Syki napsal:

      Ten trailer je takový… zvláštní. Ta herečka je něčím zajímavá, navíc nápravné zařízení…? Zajímavé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..