Up to Me

Autor: M. Leighton
Originální název: Up to Me
Knižní série: The Bad Boys
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 20+ (lechtivé scény)

Anotace na Goodreads: Šťastně až na věky není zadarmo. Ale pro lásku vždycky stojí bojovat.

Olivia v Cashových pažích nalezla blaženost v jakou nedoufala. On dokáže rozhořet její kůži a roztavit její srdce uvnitř hrudi. Bohužel jejich štěstí nemá dlouhého trvání, když stín Cashovy minulosti hrozí, že obrátí jejich život vzhůru nohama.

Nebezpeční lidé z minulosti jeho otce zjistili, že Cash má informace, které by je mohly na dlouho odstranit. A jsou ochotni udělat cokoliv – a ublížit komukoliv – aby je získali zpět. Vzdát se jich pro Cashe znamená volit mezi životem jeho otce a životem s Olivií.

Olivia téměř překonala svou ostražitost, co se týče chlapů, ale její důvěra je znovu otřesena. Teď zjistí, že Cash není jen nebezpečným pro její srdce, ale jeho rodina má takové vztahy, co by mohly ohrozit i její život. Dojde jí, že některé situace v životě závisí jenom na důvěře. A tohle je jedna z nich. Jestli s ním chce být, musí Cashovi věřit. I se svým životem. Ale pro Olivii je tohle mnohem lehčí než mu věřit svým srdcem.

Nakladatel: Smashwords (EN)
Počet stran: 215 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 6.1.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 2 dny, leden 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Uh, oh, eh… horko.

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
První díl série o „špatných klucích“, Down to You, si mě dokázal naprosto získat. Až tak moc, že jsem knihu místy četla s otevřenými ústy a bylo mi šíleně horko z toho, co všechno se tam dělo. Kniha se mi moc líbila. Přestože byla místy mírně podivná. Když jsem se dozvěděla, že bude mít pokračování, byla jsem zvědavá. Přece jenom první díl skončil tak trochu otevřeně.

Cash a Olivia udržují tajný vztah. Tedy Olivia nechce, aby se v baru vědělo, že spí se svým zaměstnavatelem. Hlavně by se nerada dostala do křížku s Taryn, která si na Cashe už dlouho brousí drápky. Jenže pro oba je těžké od toho držet ruce dál a tak alespoň k sobě v práci vysílají poměrně žhavé pohledy. Olivia doufá, že tentokrát to bude jiné, že se nespálí a že ji s Cashem čeká zářivější budoucnost. Cash se jí to snaží všemožně dokázat, přestože si je stále nejistá…

Ale ve chvíli, kdy se na scéně objeví někdo, o kom si myslel, že dávno nežije, věci naberou naprosto jiné obrátky. Oliviina sestřenice je unesena a gangsteři ji chtějí vyměnit za knihy s informacemi, které by mohly očistit jméno Cashova otce. Kromě toho hrozí smrtelné nebezpečí i Olivii a Cash by neunesl, kdyby se jí mělo něco stát. A tak se pustí do nevyhnutelného…

Tak nějak nevím, co přesně si o druhém díle myslet. Pořád byly v příběhu pěkně hot prvky, které vás donutit číst s otevřenými ústy a přitom tát při sebemenší žhavé chvilce. Cash je pořád nebezpečně sexy a Olivia je pořád sympatická. V příběhu se objeví i další postavy, které trošku zahýbají osudy hlavních hrdinů – některé příjemné, jiné méně. Hlavně se objeví jedna, díky níž byl vlastně Cashův „dvojí život“ docela fraška a donutí vás zamyslet se nad tím, jaký to proboha mělo celé smysl. Hlavně pokud to ještě spojíte s gangsterskou zápetkou.

Ta mi na tom příběhu asi seděle nejméně. Příběh se tak přehoupl do úplně jiné roviny a i když byly některé scény dojemné, jiné zase krapet akční a nebezpečné, pořád mi to připadalo jako taková levná napodobenina filmových kulis. Taková scéna, kdy se Cash chová pomalu jako Rambo a Rocky v jednom byla víceméně úsměvná, než drsná. Nebo scéna, kdy se Olivia nachází nahá v posteli zakrytá pouze prostěradlem a v pokoji se s ní dohaduje dalších pět lidí byla prostě… divná.

Přesto je to stále dobrý příběh, u něhož vám bude horko a budete si chtít taky sáhnout. Na Cashe. Na Olivii sahat nechci. Jsem zvědavá, co si pro nás autorka pro třetí díl nachystá. Konec vypadal opět zajímavě.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..