RC review: Manželská smlouva

ManzelskaSmlouva_bookAutor: Jennifer Probst
České datum vydání: 6.6.2013
Knižní série: Manželství s milionářem (Marriage to a Billionaire)
Díl: první
Žánr: romance, erotika
Nakladatel: Ikar
Věková hranice: 18+

Pro Alexandrii McKenzieovou byla rodina vždycky vším. Možná její dospívání nebylo vždycky stoprocentně růžové a ani v dospělosti nemá na růžích ustláno, ale pro svou rodinu žije. Když se dozví, že její rodiče nejspíš přijdou o svůj dům, hledá způsob, jak jim pomoci. Má v plánu najít si bohatého manžela, který by se o to postaral. Jenže poslední dobou nemůže natrefit na žádného pořádného mužského. A pak na scénu přijde Nick Ryan.

Nicholas je zvyklý na život plný luxusu a příležitostných radovánek. Rozhodně nemá v úmyslu se nějak více vázat, natož doživotně. Už z dětství si přinesl přesvědčení, že neexistuje nic jako šťastné manželství až do smrti plné lásky a radosti. Proto je pro něj poslední přání jeho strýčka jako bodnutí kudly do zad. Pokud chce získat moc nad celou rodinnou společností, musí se oženit a vydržet v manželském svazku po dobu jednoho roku. Kde ale najít ženu, co by se z něj nesnažila vymámit všechny jeho peníze, anebo by celé manželství nebrala až příliš vážně?

Vypadá to, že společnou dohodou dokážou Alexa i Nick vše vyřešit. Ona získá peníze, on manželku. Myslí si, že je nedokáže nic svést z cesty. Ani okolí, ani rodina a už vůbec ne oni sami. Jak to tak ale bývá, vzájemná přitažlivost rozhodně neřekla své poslední slovo a oba dva budou mít hodně práce, aby se od sebe dokázali držet dál. Hlavně si budou navzájem muset prokázat dostatečnou důvěru pro společný život… i budoucnost.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
A NEZAPOMEŇTE TAKÉ ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..