BLOGTOUR S BETH REVISOVOU

Ano, ano, ano. Pokud pátráte po jisté ukázce, pak jste tady správně!

Nakladatelství CooBoo si pro nás, své věrné čtenáře, připravilo od 8. do 13.3.2013 tour po pěti knižních blozích, na nichž najdete vždy po ukázce z e-novely patřící do Vesmírného universa Beth Revis. A vy máte skvělou příležitost si ji přečíst a zkrátit si tím čekání na poslední díl trilogie.

A tak mi unikají. Tak se jmenuje e-novela, která se odehrává na Universu před tím, než se Amy Martinová probudí a Syn přebere vedení. Popisuje život v Nemocnici během Otcovy vlády. Hlavní roli tu hrají především na postavy, které byly v příběhu v pozadí. Ale nepřijdete ani o Harleyho, Oriona nebo Victrii.

Vzpomínáte si na dívku, co očkovala králíky? Jmenuje se Seléné a dříve byla zpěvačkou žijící na vesmírné lodi, kde se oceňují jenom dovednosti nutné k přežití. Místo obvyklých přednášek o fyzice se má spolu se svými kamarády „blázny“ naučit důležitosti umění. Od Kronikáře. Od Oriona. Její úkol ji spojí s mladým sochařem Luthorem a jejich nebezpečný románek dokáže, jak jen může být život děsivý, když jste uvězněni na vesmírné lodi pod vládou bezcitného diktátora.

Přidejte si e-novelu na GoodReads!

8. 3. Knižní doupě ~ jste právě zde!
9. 3. VeEee’s Bookshelf
10. 3. Freckles’s Books
11. 3. Kath’s World of Books
12. 3. My Books – My Loves
13. 3. Bude celá e-novela ke stažení ZDARMA na webových stránkách CooBoo

Pro lepší prohlížení si můžete ukázku také zvětšit.

Nikdy jste o této dystopické scifárně neslyšeli? Nalákala vás ukázka k četbě? Nevíte, kam se vrtnout? Není nic lehčího, než se podívat, o čem jednotlivé díly jsou a rovnou si je i pořídit!

    
GoodReads | GoodReads | GoodReads
Koupit: Loď mezi hvězdami | Milion sluncí | Všechny barvy Země

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..