Sumárum za červenec, srpen, září 2024 – část druhá

Pokračujeme s druhou části přehladu toho, co nového jsem si pořídila.

Knihy, které jsem si koupila:

Díky menší slevě na Reknihy jsem si pořídila další tři krásky, které jsem měla na seznamu ž docela dlouho. Knihy Roberta Galbraitha (aka J.K.Rowling) postupně kupuju, ale ještě jsem ani jednu nečetla. Za to jsem ale viděla všechny díly seriálu natočeného podle jednotlivých knih a už se nemůžu dočkat další řady, na které se pracuje.

Kniha Dívku, kterou spolklo moře, jsem měla v to-read seznamu už dávno v originále a docela mě překvapilo, že vyšla také v českém překladu. Jen se trochu děsím toho, jaký ten překlad bude, ale snad nebudu zklamaná.

Zůstane to mezi námi jsem na Reknihách pořídila za víc jak polovinu ceny v knihkupectví, takže mě to tak trochu zahřálo v peněžence. Další kniha mého oblíbeného dua Christina Lauren.

Docela mě potěšilo, že se v českém překladu začaly vydávat i další romance od K.A. Tucker, protože mám její styl vyprávění opravdu ráda. Zatímco první díl série z prostředí Aljašky mám už doma, čekala jsem na vydání druhého dílu, abych obě knihy mohla slupnout najednou, takže se na Divokou Aljašku neskutečně těším a snad nezklame.

Chemii lásky jsem měla v hledáčku v originále taky poměrně dlouho, takže když se chystalo české vydání, říkala jsem si, že si ji přečtu, abych zjistila, jestli za to stojí. A jako správnému nerdovi mi perfektně sedla.

Při brouzdání na Knihobotu jsem objevila tuhle middle grade sérii, která mi při vydání naprosto unikla a přitom má v zahraničí skvělá hodnocení. Doufám tedy, že se v českém překladu dočkáme také třetího dílu Jane Doe, která v originále vyšla myslím minulý rok, protože Indiana Jonese já rozhodně můžu.

Knihy, které jsem koupila dceři:

Do sbírky jsem nám pořídila Sbírky pohádek pro tříleté a čtyřleté děti, protože ty pro dovuleté už máme doma a dceři budou čtyři koncem ledna. A ve slevě na Svojtkovi jsem přihodila i Jak moc tě mám rád! – léto a podzim. Kreslený seriál je to totiž moc hezký.

Kniha, kterou jsem dostala:

A protože jsem měla v srpnu svátek, dostala jsem od mamky další knihu v téhle „letní sérii“ od Jennifer Probst, jejíž romance mám taky ráda.  Na Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové jsem docela zvědavá.

Knihy, které jsem dostala k recenzi:

S nabídkou recenze knihy Vini a tajemství mechanických rostlin se mi ozvala autorka a ilustrátorka Karolína Bendová a ačkoliv je kniha určená spíše čtenářům od sedmi let, přečetly jsme si ji společně s mou tříletou dcerou a moc se nám líbila. Pokud hledáte nějaký krásný dárek pod stromeček, určitě sáhněte po této knize.

Dále se mi s nabídkou recenze knihy Moje kolumbijská bohyně ozval také autor Marek Czerný. Tu jsem přečetla poměrně rychle, jelikož má kniha krátké úderné kapitoly a ne příliš komplikovaný děj. Knihu jsem dostala v podobě ebooku, takže ji bohužel vyfotit nemůžu. Pokud hledáte něco pikantního, co přečtete za jeden večer, určitě neváhejte.

~ Uveřejněné recenze ~

Dotek zmaru

Zakázané uvolnění

Ve stínu popela

Not in Love

Anatomie: Příběh lásky

Nesmrtelnost: Příběh lásky

Úlet na dva týdny

Fangirl 1

A Game of Retribution

A Touch of Malice

Bride

Italské léto

Ohař a liška

Chemie lásky

Hypnotized by Love

Sanctuary

Vládce hvězdné oblohy

RC review: Skandar a přízračný jezdec

RC review: Moje kolumbijská bohyně

A Dawn of Gods & Fury

Bezmocná

Powerful

Reckless

RC review: Vini a tajemství mechanických rostlin

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..