RC review: Moje kolumbijská bohyně

Autor: Marek Czerný
Věková hranice: 18+
Žánr: adult, romance, erotika

Marek je začínající lékař, který se po škole rozkoukává v nemocnici na interním oddělení. V osobním životě se pere s osamělostí a večery tráví brouzdáním po internetu. Shodou náhod narazí na dívku z Kolumbie Lucianu.

Erotická novela si pohrává s tématy vztahů v moderní době a jejich navazováním přes internet. Je možné se zamilovat do ženy, která prodává své tělo na webkameře? A může být taková láska opětována?

Moje kolumbijská bohyně je epizodním erotickým vhledem do života jednoho osamělého introvertního doktora, který hledal dobrodružství v cizí zemi, aby ho nakonec našel spíš online.

V krátkých úderných kapitolách se rozkrývá vztah mezi Markem a Lucianou, který je vyobrazen nejen jejich erotickými konverzacemi, ale čas od času se dotknou i vážnějších témat. Erotické scény jsou často hodně šťavnaté, takže pokud byste se chtěli večer příjemně naladit, určitě nesáhnete vedle.

Občas jsem si ale nebyla úplně jistá, jestli nám Marek jen nevypráví vymyšlený příběh, když se čas od času v textu přímo obrátil na čtenáře. Anebo jsem byla zmatená z chvílí, kdy si postavy mezi sebou píšou na chatu a kdy si přes kameru povídají, protože jsem je od sebe nedokázala tak úplně rozeznat. Příběh by si určitě zasloužil pár kapitol navíc, protože mi tam něco chybělo. A samotný závěr byl docela otevřený, přitom mě by nejvíc zajímalo, co se dělo dál. Ale to se možná dozvíme v autorově další knize.

Pokud hledáte příjemnou erotickou novelu, kterou dokážete přečíst za jeden večer, je Moje kolumbijská bohyně tím pravým ořechovým. Zápletka je jednoduchá, dějově to odsýpá a žhavé je to tak akorát. Knize tak dávám 3 hvězdičky a jsem zvědavá, jestli bude nějaké pokračování, anebo si ho vlastně můžeme domyslet sami po svém.

Knihu si můžete objednat na stránkách internetového eshopu E-knihy jedou.

Chtěla bych touto cestou poděkovat autorovi Markovi Czernému za poskytnutý recenzní výtisk.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..