RC review: Losing It

LosingIt_bookAutor: Cora Carmack
České datum vydání: 26.11.2014
Knižní série: Losing It (Losing It)
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Nakladatel: Jota

Bliss je docela normální vysokoškolačka, která studuje to, co má ráda a je obklopena sympatickou partou přátel, s nimiž si ráda notuje nad pivem o tom, co je v budoucnu na poli divadel může potkat. Říkáte si, že na tom není nic zvláštního. Není. Jenže Bliss má něco, čeho by se velice ráda zbavila. Panenství.

Tak nějak už si zvykla na to, že s nikým neprovozuje horizontální tango, ale přesto se tím pořád trápí. Chtěla by to už mít za sebou. Ale ten pravý ne a ne přijít. Když se to dozví její sexuálně velice náruživá kamarádka Kelsey, je rozhodnutá Bliss od věnečku pomoci. Tak ji navleče do něčeho, co by si Bliss sama na sebe nikdy nevzala, zatáhne ji do přeplněného baru a snaží se ji dotlačit k tomu, aby si náhodně vybrala nějaký mužský exemplář na jednu noc.

Bliss z toho sice není odvázaná, ale nakonec narazí na Garricka. A vypadá to, že přeskočí víc, než jen ta jiskra. Jaké je její překvapení, když se na druhý den dozví, že Garrick je její nový zastupující učitel. I když se od sebe oba snaží držet dál, dost dobře jim to nejde. Najednou má Bliss plnou hlavu někoho, s kým si nemůže nic začít, což je daleko horší, než ztráta věnečku. Pokušení je však příliš veliké.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
A NEZAPOMEŇTE TAKÉ ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Hana napsal:

    No, věk 18+ je možná od JOTY trochu alibistický, protože některé kapitoly jsou doopravdy dost lechtivé. Ale myslím, že je to hlavně bezvadné čtení pod lavici pro středoškolačky – rozhodně od patnácti. Místo nudných pouček, které člověk stejně pochopí až když se na to podívá doma, je to zábavný doplněk k učebnicím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..