Hypnotized by Love

Autor: Sariah Wilson
Originální název: Hypnotized by Love
Věková hranice: 18+
Žánr: adult, romance, humor
Hodnocení: 5 hvězdiček

Hypnotizérka Savannah Sinclair je známá tím, že pomáhá klientům překonat jejich hluboce zakořeněné problémy, od úzkosti po závislost. Její netradiční přístup ale také přitahuje spoustu skeptiků – včetně jejího středoškolského nepřítele a rivala Masona Becketta, který je shodou okolností tím chlapcem, co jí zlomil srdce.

Masonův život nešel podle plánu. Jeho poslední román byl propadák a jediná práce, kterou se mu podařilo sehnat, je napsat kousavý článek o hypnotizérce z jeho rodného města. Ale aby mohl napsat autentický článek, musí být ochotným účastníkem. Hypnóza je to poslední, co očekával: zbavuje se své negativní povahy a otevírá se novým zážitkům… a když jejich sezení přeruší požární poplach, Mason vyrazí do skutečného světa uchvácený a se slunečnou povahou a tendencí říci ano.

Hypnotizovaný Mason je nebojácný, odhaluje věci, jenž nikdy nikomu neřekl, chová se zcela mimo charakter a vede Savannah na cestu zběsilého pronásledování, aby ho udržela v bezpečí. Má rád své nové já. Problém je, že i Savannah. Nemůže se zamilovat do muže, který je v transu, ale dokáže ho udržet dostatečně dlouho na to, aby se z toho dostal?

Nakladatelství: Montlake Romance (EN)
Počet stran: 295 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 1.3.2024
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, srpen 2024, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Další klasická romantická komedie, co by byla fajn jako film.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Po Chemii lásky jsem si řekla, že zkusím další autorčinu romanci, která vyšla letos, abych si u ní hezky odpočinula a ani teď jsem nelitovala.

I tentokrát ovšem nečekejte žádnou převratnou vědu. Zápletka je poměrně jednoduchá a závěr jasný od samého začátku. To ale nemění nic na tom, že jsem se při čtení bavila. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci, ačkoliv Savannah je většinu času s tou svou „nenávistí“ docela na facku. Člověk to ale vzhledem k tomu, proč Masona nesnáší, docela i chápe. A je to tam ostatně všechno v jejích vlastních myšlenkách dobře vysvětlené a popsané.

Dějově je to sice průhledné až hrůza, ale je to přesně ten typ knihy, u něhož se budete smát, koulet očima, nadávat a říkat si, kdy už to konečně hlavní hrdince dojde a dá tomu sexoušovi druhou šanci, protože je to jasný klaďas. Prostě klasická romantická komedie, kde snad skoro všechny postavy říkají správné a oduševnělé věci v tu správnou dobu, aby si Savannah uvědomila, že se chová jako kravka. A všechny ty kradmé pohledy a žhavé líbačky pak za to rozhodně stojí.

Jindy by mě to asi díky své předvídatelnosti tolik nebavilo, ale teď mi to tak akorát sedlo a líbilo se mi. Tu a tam jsem si říkala, že už to průhlednější být nemůže, ale ono se to od takového typu knih vlastně i čeká. Těžko říct, jestli mě takhle budou bavit i další autorčiny knihy.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..