The Other Half of the Grave

Autor: Jeaniene Frost
Originální název: The Other Half of the Grave
Knižní série: Night Huntress (Noční lovci)
Díl: osmý
Žánr: paranormálno, romance, erotika, magie, upíři, duchové, ghúlové
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Každý příběh má dvě strany – a prskající britský alfa upír Bones má hodně co říct…

Přemýšleli jste někdy, co si Bones myslel a co cítil, když se poprvé setkal s poloupírkou Cat Crawfieldovou? Nebo jak by se jejich příběh mohl lišit, kdyby to byl on? Nyní prožijte znovu začátek nejprodávanějšího milostného příběhu Cat a Bonese z Bonesova pohledu, který odhaluje temnější a sexy pohled na jejich začátky, stejně jako hlubší ponor do Bonesovy minulosti, upírského světa a dalších věcí, které Cat neviděla, když byl jejich příběh vyprávěn pouze jejíma očima.

Cat už své řekla. Teď je řada na Bonesovi.

Nakladatelství: NYLA Publishing (EN)
Počet stran: 424 (EN)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 26.4.2022
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 5 dní, červen 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Pořád je to boží.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Už je to 12 let, co jsem tuhle upírskou paranormal romance četla vůbec poprvé. Tehdy jsem se při jakékoliv sexuální narážce a scéně červenala pomalu až na prdeli, přitom jsem měla za sebou více než dosta klasický „žhavých“ harlekýnek. Nečekala jsem ovšem, jak mě tenhle pro mě nově objevený žánr dostane a bude mě bavit.

S Cat a Bonesem jsem jsem zažívala nejen žhavé chvilky, ale taky pořádně nabitý příběh plný akce a nebezpečí. Celý ten upíří svět, který Jeaniene vymyslela a dále rozvíjela i ve třech spin-offech, se mi líbil. Když hlavní linie světa Nočních lovců skončila, přišlo mi to líto. I když jsem se snažila pokračovat sérií s Vladem, zase tak mě nechytla a já skončila u druhého dílu. Sérii o Ianovi jsem vůbec nečetla.

Teď se po patnácti letech od vydání prvního dílu původní série autorka rozhodla sérii oživit a vyprávět příběh, který si myslíme, že už dobře známe, Bonesovýma očima. Jen ho trochu upgradovala co se technologie týče. A i když jsem si myslela, že se do knih raději pouštět nebudu, zvědavost mi nakonec nedala a zkusila jsem to. Rozhodně toho nelituju.

Bonese jsme si zamilovali už v klasickém příběhu. Tady je to ještě o level výš, protože jsme přímo v jeho hlavě a i když občas může působit jako zamilovaný, žárlivý a majetnický blázen, je to stále stejně hříšný Bones. Kniha mě vážně bavila a já si tak znovu oživila děj prvního dílu… jen trochu jinak. Nevím, jestli má autorka v úmyslu odvyprávět z jeho pohledu celou původní sérii, ale už se těším, až se pustím do druhého dílu.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..