Tease

Tease_bookAutor: Sophie Jordan
Originální název: Tease
Knižní série: The Ivy Chronicles
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Emerson nesmí chybět na žádném pořádném večírku. Musí být vidět, musí se bavit a na konci musí ulovit nějakého kluka, se kterým si zadovádí. Není divu, že má na vysoké už takovou pověst… a dělá vše proto, aby si ji udržela. Proč? To ví jen ona sama. Má ráda věci pod kontrolou. Své přátele má ráda, ale nikdy se jim nesvěřila s tím, co jí před pěti lety udělalo šrám na duši. Léčí se podle svého. Nezávaznými flirty.

Až do chvíle, kdy vkročí do ne zrovna přívětivého motorkářského baru, a narazím tam na člověka, který jí obrátí svět vzhůru nohama. Shaw představuje vše, od čeho by se měla držet na míle daleko. Ale kdovíproč na něj nedokáže přestat myslet. Ba co víc, vypadá to, že Shawa to k ní přitahuje stejně silně. Ale Emerson je tvrdohlavá – vždycky musí být po jejím…

Nakladatel: William Morrow (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 27.5.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, červenec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Sice to bylo docela předvídatelné, ale stejně mě to bavilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nějak jsem zapomněla na všechny rozečtené new adult série, které jsem načala a na jejíž další díly jsem byla zvědavá. A tak se stalo, že jsem si včera vzpomněla právě na Tease a řekla si, že se do knihy pustím. Anotace zněla lákavě a první díl mě velice mile překvapil. Povedlo se to i druhému.

Je to klasická romance, která vlastně nepřináší nic nového. To ale vůbec nevadí, protože mě její četba neskutečně bavila. Jisté dějové zvraty dokážete celkem slušně předvídat, některé věci vám dojdou daleko dříve, než se o nich samotná hrdinka zmíní, ale čert to vem. Postavy jsou sympatické, příběh krásně vyvážený a sem tam dokáže i pořádně překvapit.

Bavila jsem se od začátku do konce a vůbec jsem neměla pocit, že by autorka někoho vykrádala anebo se snažila zbytečně tlačit na pilu. Ukázka na třetí díl mě pořádně navnadila a já nemůžu uvěřit tomu, že musím čekat až do listopadu, abych si mohla přečíst další pořádně peprný příběh.

Tohle je série plná knih, které zhltnete během pár hodin, ani pořádně nebudete vědět jak. Rozhodně doporučuju.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..