V březnu 2020 vychází – 2. část

Druhá půlka toho, co by mělo tento měsíc vyjít. Nezapomeňte podpořit své nakladatele.

~ Česko ~

Můj brácha se jmenuje Jessica
John Boyne

16.3.2020
#booklab

Na svého staršího bratra Jasona se Sam Waver mohl vždycky ve všem spolehnout. Sam ho zbožňuje, zdá se totiž, že Jasonův život je perfektní – je přátelský, oblíbený, skvěle hraje fotbal a holky se můžou přetrhnout, aby s ním mohly chodit. Ale jednoho večera svolá Jason celou rodinu a svěří se jim s tajemstvím, se kterým se potýká už nějakou dobu. Tajemstvím, které hrozí je všechny rozdělit. Jeho rodiče si před tím zacpávají uši a Sam to nedokáže pochopit. Protože co byste dělali vy, kdyby vám váš bratr řekl, že ve skutečnosti vůbec není vaším bratrem? Že je ve skutečnosti… vaší sestrou?

Vždycky budeme mít léto (Léto, kdy jsem zkrásněla #3)
Jenny Han

16.3.2020
CooBoo

Už to jsou dva roky, co Conrad řekl Belly, ať si chodí s Jeremiahem. Stal se z nich nerozlučný pár, dokonce studují na stejné univerzitě – akorát jejich vztah není tak dokonalý, jak Belly očekávala. Když se Jeremiah dopustí toho nejhoršího, co může kluk udělat, musí se Belly rozhodnout, jestli jsou si opravdu souzeni. Má její vztah s Jeremiahem budoucnost? A opravdu už k Conradovi nic necítí? Belly se musí definitivně rozhodnout, komu patří její srdce.

Ten, koho přece znám
Mike Gayle

16.3.2020
Kniha Zlín

Životní křižovatky se někdy dají projet i ve šlapacím autě Studium na prestižní britské internátní škole je odnepaměti vstupenkou mezi společenskou elitu. Co když se však na této předem nalinkované cestě něco zvrtne? Dva někdejší premianti, Danny Allen a James DeWitt, se po letech setkávají v pečovatelském domě: jeden jako pomocný ošetřovatel, druhý jako odložený pacient. Návrat do běžného života nebude jednoduchý, ale oba zjistí, že si můžou vzájemně pomoct víc, než čekali.

Struny lásky (Play On #2)
Samantha Young

18.3.2020
Ikar

Skylar bývala zpěvačkou velice úspěšné pop-rockové kapely. Sláva pro ni však byla utrpením. Když ji navíc potkala nečekaná rodinná tragédie, Skylar se otočila ke světu zády a vytratila se. O rok a půl později si vydělává na jídlo zpěvem na ulicích Glasgow. Zatím ji nikdo nepoznal, neunikla ovšem pozornosti ambiciózního manažera hudebního vydavatelství. Killian pracuje v renomované nahrávací společnosti Skyscraper Records. Vychoval ho přísný strýc, a nebýt milované sestry, vyrůstal by bez lásky.

Killian je odhodlaný přinést firmě větší úspěch než kdy dřív a tahle mladá žena by mu s tím mohla pomoci… Skylar dá Killianovi jasně najevo, že nemá zájem pro něj pracovat, když ale na vlastní kůži pocítí, jak nebezpečný může být život na ulici, nemá na koho jiného se obrátit. Vytvoří se mezi nimi nepopiratelné pouto, a když navíc Skylar dožene její minulost, Killian stojí před rozhodnutím, které ho může zničit. Dá přednost Skylar před vším, na čem doposud pracoval? Nebo ztratí ženu, jež pro něj znamená víc, než by si kdy pomyslel?

Šílená láska (Hříšníci #2)
L.J.Shen

18.3.2020
Baronet

ROSIE
Říká se, že život je krásná lež a smrt bolestivá pravda. Je to pravda. Nikdo mě nedonutil cítit se víc naživu než ten, kdo mi neustále připomíná, jak rychle mi utíká čas. On je moje zakázané jablko. Také je to bývalý přítel mé sestry. Než mě odsoudíte ale musíte vědět: To já ho viděla první. To já jsem po něm jako první zatoužila. To já ho první milovala. O jedenáct let později vtrhl do mého života a chce dostat druhou šanci. Dean Cole se chce stát mým rytířem na bílém koni. Jenže co když přijel pozdě?

RUCKUS
Říká se, že ty nejjasnější hvězdy mají nejkratší život. Je to pravda. Ve světě, kde je všechno nudný, Rosie září jako hvězda Sirius na nebi. Před jedenácti lety nás osud rozdělil. Tentokrát se ale nehodlám vzdát. Rosie LeBlancová zjistí, jak tvrdě dokážu bojovat, abych dostal to, co chci.

Bentley (Vested Interest #1)
Melanie Moreland

25.3.2020
Baronet

Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost. Co se stane, když se každý z těchto mužů setká s tou jedinou osobu, která je mu předurčena? Dokážou se svými city bojovat a odejít? Nebo jeden po druhém podlehnou a poznají sladkou bolest lásky?

Vůdce skupiny Bentley je upjatý, formální a chladný. Nesmlouvavý a dávno usedlý, jeho cesty se vždy ubírají stejným směrem. Až do dne, když narazí na „ni“. Na Emmy. Ta mu do života vnáší spontánnost a světlo. Svět, v němž žije, je od toho jeho naprosto odlišný, tu přitažlivost však nedokáže ovládnout. Stejně tak nedokáže vysvětlit to, jak se díky ní cítí. Šťastně. Ochranářsky. Milovaně.

Převorství u pomerančovníku
Samantha Shannon

30.3.2020
HOST

Svět je nesmiřitelně rozdělený. Královenství nemá dědičku. A dávný nepřítel se probouzí. Říši Inysu už přes tisíc let vládne berethnetská dynastie. Královna Sabran musí počít dědičku, aby svou zemi zachránila před zničením. Stále však není provdaná a ke dveřím její ložnice se plíží hrdlořezové. Ead Duryanová je u dvora jednou z mála cizinek.

Vypracovala se na pozici dvorní dámy, ve skutečnosti však zůstává věrná utajenému společenství Rudých panen. Nespouští oči z královny Sabran a pomocí nedovolených kouzel ji tajně ochraňuje. Na opačné straně temného moře se dívka Tané celý život cvičí v bojovém umění, aby se mohla stát dračí jezdkyní. Okolnosti ji však doženou k rozhodnutí, které ohrozí celou její budoucnost. Západ a Východ tvrdošíjně odmítají spolupracovat, avšak síly zla procitají z tisíciletého spánku…

!!! PODPOŘ NAKLADATELE !!!

~ Svět ~

1.3.2020
Supernatural Academy: Year Three (Supernatural Academy #3) by Jaymin Eve

3.3.2020
House of Earth and Blood (Crescent City #1) by Sarah J. Maas
Chain of Gold (The Last Hours #1) by Cassandra Clare
Havenfall (Havenfall #1) by Sara Holland
The Kingdom of Back by Marie Lu
Bone Crier’s Moon (Bone Grace #1) by Kathryn Purdie
Hearts, Heroes, and Heath Hall (Love, Life, and the List #3) by Kasie West

9.3.2020
The Rich Boy by Kylie Scott

17.3.2020
Smoke Bitten (Mercy Thompson #12) by Patricia Briggs
A Conspiracy of Bones (Temperance Brennan #19) by Kathy Reichs
Crush the King (Crown of Shards #3) by Jennifer Estep

24.3.2020
The Honey-Don’t List by Christina Lauren
The City We Became (Great Cities #1) by N.K. Jemisin
If I Never Met You by Mhairi McFarlane
The Sinner (Black Dagger Brotherhood #18) by J.R. Ward

31.3.2020
Imagine Me (Shatter Me #6) by Tahereh Mafi
Night of the Dragon (Shadow of the Fox #3) by Julie Kagawa

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..