Everywhere and Every Way

Autor: Jennifer Probst
Originální název: Everywhere and Every Way
Knižní série: Billionaire Builders
Díl: první
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Nejstarší z bratrů Piercových, Caleb, vždycky snil, že jednou povede s bratry společný stavařský byznys. Jenže po smrti matky se všichni navzájem odcizili a jeho mladší bratři šli brzy hledat štěstí jinam. Teď je dohromady svádí pouze náhlá smrt jejich otce. Ani jeden ovšem nepočítal s tím, co si na ně jejich otec v závěti vymyslel. Musí společnými silami rok pracovat v rodinné firmě a skončit v plusu, jinak o ni přijdou.

Nejsou z toho nadšení, vůbec si nerozumí, ale ani jeden z nich nechce ztratit to poslední, co jim po rodičích ještě zbylo. A tak musí zatnout zuby a spolupracovat. Jako by problémů nebylo už tak málo, do života Calebovi vstoupí žena, která nerada slyší ne, když jde o její práci…

Morgan svou práci domovní designérky miluje. Je to něco, v čem je sakra dobrá, protože dokáže odhadnout přání svých zákazníků ke spokojenosti všech, a protože ji to dělá taky šťastnou. Ve vztazích bohužel nikdy moc šťastnou ruku neměla, a tak se raději soustřeďuje na nové a nové cíle. A jedním z těchto cílů je také přesvědčit Caleba, aby začal pracovat na jejím domě… což nebude nijak lehké.

Nakladatelství: Gallery Books (EN)
Počet stran: 367 (EN)
Vazba: Brožovaná vazba i ebook (EN)
Vydání v USA: 31.5.2016
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 10 dní, říjen 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Na těch stavařích prostě něco sexy je… alespoň na těch amerických teda.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na tuhle sérii Jennifer Probst jsem vlastně narazila náhodou až díky poslednímu dílu, který se mi zalíbil. Mám její knihy ráda, protože jde o klasické romance, u nichž si hezky oddechnete a navíc je předem jasné, jak to všechno skončí, takže vás ani nemá moc co překvapit. Přesto se tyto „předvídatelné“ knihy čtou moc hezky, lehce, rychle.

Caleb s Morgan mi ovšem zase tak moc k srdci nepřilnuli. Nebylo to tím, že by to nebyly dobré postavy, ale jaksi jsem si k nim nevybudovala větší pouto a i když mě jejich příběh bavil, nějak mě nenadchnul. Ony ty romance jsou pomalu všechny na jedno brdo, ale pokaždé mě někde něco baví víc a někde něco míň. A to bude příklad i této série.

Tady se asi nejvíc těším na poslední díl, i když je mi už teď jasné, jak to bude probíhat a jak to skončí. Někteří by mohli namítat, že takhle je to čtení o ničem, ale vzhledem k tomu, že střídám žánry, u romancí si po těžkém dni v práci odpočinu ze všeho nejvíc.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Mariana napsal:

    Dostala som ju ako darček a pomerne pekná kniha, mne osobne sa veľmi dobre čítala. Určite siahnem po tejto autorke znovu. Škoda len, že tam občas nie je nejaká fakt neočakavaná udalosť alebo zmena deja.
    Mariana recently posted..Vírus zikaMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..