Kiro’s Emily

KirosEmily_bokkAutor: Abbi Glines
Originální název: Kiro’s Emily
Knižní série: Rosemary Beach
Díl: devět a půl
Žánr: new adult, romance, erotika, drama
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 3 hvězdičky

V roce 1992 zažívá rocková skupina Slacker Demon svůj raketový vzestup. Členové kapely si svého úspěchu dokážou užívat plnými doušky – sex, alkohol, rock & roll, nic jim není cizí.

Kiro Manning je zvyklý na pozornost žen, není ale zvyklý na to, že ho některá odmítne a raději od něj peláší pryč, než aby mu házela podprsenku k nohám.

Emily rozhodně zaujme jeho pozornost a není to jen díky jejímu andělskému vzhledu. Zprvu ji chce jen dostat do postele, ale brzy mu dojde, že v Emily je něco víc. Něco, co ho nutí být lepším. A už kvůli tomu pocitu se jí jen tak lehce nevzdá…

Nakladatel: Atria Books (EN)
Počet stran: 108 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 15.12.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 1 den, červen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Byl to hodně ujetý kousek teda. Ani nevím, co jsem pořádně čekala.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: O Kirově životní lásce jsme se prvně pořádně dozvěděli vlastně až v knihách s Harlow, ačkoliv o její matce tu a tam byla zmínka také dříve. Měla to být láska jako trám, proto se nejspíš autorka rozhodla sepsat tuhle krátkou novelku osvětlující jejich vztah, o němž víme, že měl smutný konec.

Příběh začíná jejich seznámením a pokračuje až k samotnému porodu, kde záhy přeskočí do budoucnosti a je konec. Musím říct, že jsem byla z novelky docela zklamaná, protože jsem tak nějak čekala víc. Jejich začátek se nedá vysvětlit nijak jinak než Kirova naprostá posedlost, ujetost a nekonečný sexuchtivý pohled.

Vlastně mi přišlo, že to nebylo o ničem jiném, než o tom, jak je pro něj Emily něco až moc čistého, co si nezaslouží, ale stejně to chce a prostě to musí mít. Tak nějak jsem úplně nechápala, co je k sobě tak lákalo, že by se jejich láska měla brát jako osudová.

Ale já už vlastně přestala chápat celou sérii. Kolikrát mi přijde, že na začátku knihy v sérii vypnu mozek, čtu nějak ze setrvačnosti, dočtu a zase mozek zapnu. To tak dopadá, když se autorka rozhodne vyždímat z jedné trilogie dalších dvanáct knih. Bleh.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..