Posuď knihu podle obalu (93)

Název knihy: Impostor

Autor: Susanne Winnacker

Datum vydání: 23.5.2013

Anotace na GoodReads: Dokáže Tessa předstírat, že je Madison… a zastavit tak vraha dřív, než bude pozdě?

Tessa je Variant, který je schopen absorbovat DNA každého, koho se dotkne, napodobujíc tak jejich vzhled. Rodina se jí vyhýbá, a proto raději poslední dva roky trávila trénováním se Silami se zvláštními schopnostmi, tajné pobočky FBI.

Když se v malém městečku v Oregonu objeví sériový vrah, dostane Tessa svou misi: musí se vydávat za Madison, místní dospívající, aby našla vraha dřív, než udeří znovu.

Tessa nesnáší všechno související s tím, být podvodník – stres, nebezpečí, zákeřnost – ale líbí se jí role obyčejné holky. Jako Madison si najde přátele, romanci a ten druh rodiny, pro níž udělá cokoliv, aby si ji udržela.

Uprostřed akce, napětí a tikajících hodin si tenhle superčlověk dojde k velmi lidskému závěru: dokonce i dívka, která může vypadat jako kdokoliv, ze všeho nejvíc bojuje s tím, kdo je.

Můj názor: Podobných obálek je poměrně hodně. Ale tahle mě prostě donutila více si ji prohlédnout. Líbí se mi, jak tvář poskládali. Ono je to sice nejspíš fotka holky, kterou jen rozstříhali a jednotlivé části různě zvýraznili či ztlumili, a do toho tam strčili kousek fotky další holky s hnědýma očima. Fascinuje mě to a děsí zároveň. Podle anotace kniha nevypadá zase tak světoborně, ale proč ne. Další výzva.

 
 
 


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. E_V_E napsal:

    To vyzerá zaujímavo 8)
    E_V_E recently posted..Rezistencia #2My Profile

  2. mummy napsal:

    Musím povedať, že kniha znie zaujímavo a obálka sa mi veľmi páči, fajn nápad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..