Andělé smrti

Autor: Meg Cabot
Český název: Andělé smrti
Originální název: Reunion
Knižní série: The Mediator (Mediátor)
Díl: třetí
Žánr: young adult, romance, zvláštní schopnosti, duchové
Hodnocení: 5 hvězdiček

Duchové nejsou pejsci, a tak nepřiběhnou na zapísknutí. Jenomže čtveřice mladých, krásných a úspěšných maturantů z konkurenční školy, kteří minulou sobotu večer sletěli po srážce s dalším autem z romantických skalisek Big Sur přímo do Pacifiku a teď čekají na lístek do nebe, má na věc jinačí názor. Jejich snobská budoucnost je nenávratně v tahu a vztek jimi cloumá do té míry, že se svému vrahovi hodlají pomstít metodou oko za oko, zub za zub.

Susannah Simonová, která má coby krotitelka duchů na starosti kalifornské město Carmel-by-the-Sea a přilehlé pobřeží, pochopí v plážovém obchůdku, v masopustně vyzdobeném obchodním centru i při odpoledním koupání, že s touhle partičkou rozzuřených andělů bude hodně těžké pořízení, dokud nedojdou klidu a míru.

Nakladatel: Avon Books (EN), Knižní klub (CZ)
Počet stran: 289 (EN), 200 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN)
Vydání v USA: 26.6.2001
Vydání v ČR: 2005

Datum četby: 2005, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: další díl, další díl…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Zase a znova – anotace řekla vše. Sledujeme další „dobrodružství“ Suze a jejich přátel… a Jesseho, samozřejmě. Bez toho by to prostě nešlo.

Tentokrát se však Suze nemusí starat jen o partičku naštvaných duchů – nic nového pod sluncem – ale i o nejlepší kamarádku Ginu, která za ní přijela na návštěvu z New Yorku. A zajímá se o ní totální geek Michael Meducci, který má nejspíš v něčem namočené prsty.

Zase jeden normální den v životě mediátora…

Mezi Suze a Jessem to začíná více skřípat, protože Suze si dělá co chce, zase. A to se samozřejmě Jessemu nelíbí, zase. Navíc se o Suze začíná nějak moc zajímat Mike a to se Jessemu samozřejmě nelíbí. Nevěří mu. A ví nejspíš proč.

Bylo hezké se na podívat zase na něco jiného ze Suzina života. Líbí se mi, jak se stále snaží bojovat sama se sebou a nechce si připustit, že je do Jesseho tak moc zamilovaná. Protože si stále myslí, že on o ní nemá zájem a jakou by taky jejich vztah mohl mít budoucnost. On je po smrti, ona je živá.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..