Love on the Brain

Autor: Ali Hazelwood
Originální název: Love on the Brain
Žánr: new adult, romance, humor, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Bee Königswasser žije podle jednoduchého kódu: Co by Marie Curie udělala? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu – doslova splněný sen – Marie by bez váhání přijala. Jasňačka. Matka moderní fyziky ale nikdy nemusela vést projekt spolu s Levi Wardem.

Jistě, Levi je atraktivní těma svýma vysokýma, tmavýma a pronikavýma očima. Ale Levi už dal na vysoké škole najevo, jaké city k ní chová – úhlavní nepřátelé se nejlépe uplatní ve svých vlastních galaxiích daleko, daleko.

Ale když její vybavení začne mizet a personál ji ignoruje, Bee by mohla přísahat, že vidí, jak Levi měkne ve spojence, podporuje její hry, podporuje její nápady… hltá ji těma očima. Všechny ty možnosti doslova bouří její neurony.

Ale když přijde čas udělat krok a dát své srdce všanc, je tu jen jedna otázka, na které záleží: Co udělá Bee Königswasser?

Nakladatel: Berkley Books (EN)
Počet stran: 368 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 23.8.2022
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, březen 2023, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: I tahle kniha je dost předvídatelná, teda až na ten konec… a zase je tu divný sex.

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora

Můj názor: Ačkoliv jsem si dala čtecí marathón autorčiných knih a byla jsem lehce otrávená z toho, že se ve svých popisech postav docela opakuje, snažila jsem se do této knihy pustit bez předsudků, abych si ji dokázala užít. A docela se to i podařilo, až na pár věcí.

Love on the Brain je rozhodně o chlup lepší než Hypotéza lásky. Ano, opět tu máme docela naivní hlavní hrdinku, co je posedlá Marie Curie. Opět tu máme sexy velkého zádumčivého chlapa, co je do hlavní hrdinky až po uši zamilovaný, ale ona to jako jediná v okolí nevidí. A taky tu máme mixnutou zápletku Lásky přes internet, v hlavní roli je tentokrát Twitter.

I když mi občas hlavní hrdinka lezla na nervy tím, ale totálně dětinská a naprosto slepá byla, některé její poznámky a naprostá fascinovanost Marie Curie mě nejednou pobavily. Autorka i tentokrát do příběhu zakomponovala hodně zajímavých informací o neuroinženýrství, jen jsem občas měla docela pochyby, že jsou hlavní hrdinové takové bedny, protože se chovali jako dvě malé děti.

Samotný zvrat v závěru jsem nečekala, jen mi přišel těžko uvěřitelný. Přece jenom jsou to vědci a nedokážou přijít ani na to, proč jim mizí dokumenty a kdo to vlastně dělá. Bohužel i tentokrát je přítomna lehce ujetá sexuální scéna, ale člověk si na to asi po všech těch ostatních zvykne. Celkově vzato to ale i tentokrát byla fajn četba, co rychle utíkala. Rozhodně si přečtu další autorčiny plánované knihy.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..