Xmas Reading Challenge 3

Rok se s rokem sešel a já vám přináším již třetí ročník vanoční čtecí výzvy. Xmas Reading Challenge byla vůbec první čtecí výzvou, která byla kdy na poli knižních blogů pořádána. Tenkrát jsme začínali a chtěli jsme si dát něco, co by nás v tom čtení nějak svátečně i spojilo.

Proto jsem přišla s prvním ročníkem. Tenkrát nás nebylo mnoho, vyhrála Luu. Do minulého ročníku se zapojilo výrazně větší množství blogerů, byť jich výzvu opravdu dokončilo míň. Vítězem se stal Domčo. Jsem dost zvědavá, kolik z vás se rozhodne zapojit tentokrát a kdo vyhraje. O co tedy jde…

Pravidla jsou následující:

  • Challenge se může zúčastnit kdokoliv, kdo má chuť. Ať už čtenář nebo bloger.
  • Nemusíte být blog/stránku, abyste se mohli zúčastnit.
  • Challenge „oficiálně“ probíhá od 24. do 26.12.2012. Je mi jedno, jestli knihu začnete číst dřív, klidně už teď. Každý čteme jinak rychle a ne každý dokáže během vánočních svátků přečíst knihu za tři dny. Přesto to zkusit můžete, hecnout se a zjistit, jestli to dokážete. Oficiálně však výzva začne 24.12. a skončí 26.12. Proč jde zrovna o tyto 3 dny a ne nějaké jiné? Jsou to dny sváteční a i když je mi jasné, že toho shonu bude nejspíš nejvíc, přesto si můžete udělat chvíli času a začíst se, odpočinout si.
  • Cílem této challenge je, najít si v tom vánočním shonu chvíli čas na to, abyste si vzali do ruky nějakou knížku, na chvíli vypnuli a naprosto se ponořili do jiného světa.
  • Vyberte si tedy knihu, kterou si rádi právě o Vánocích přečtete. Je mi jedno, jaký typ knihy to bude – fantasy, sci-fi, dívčí románek, pohádka… a je mi srdečně jedno, jestli to bude v češtině, slovenštině, angličtině (či jiném v jazyce). Prostě a jednoduše – vyberte si knihu podle své libosti.
  • Počínaje 27.12.2012 napíšete o této knize své vlastní review! Je mi jedno, jak dlouhé bude nebo jakým stylem se ho rozhodnete napsat. Napište jej tak, jak sami uznáte za vhodné. Jak to prostě sami cítíte. Napište, proč jste si knihu vybrali, jak se vám líbila, proč byste ji doporučili ostatním. A tak vůbec. Fantazii se meze nekladou.
  • Toto review umístíte na svůj blog/stránku spolu s odkazem na mou challenge a mně pak pošlete její odkaz. Pokud nemáte blog/stránku, nevadí. Můžete mi svou review poslat skrz formulář na pravé straně v menu a já vaši review pak umístím na svém blogu v rubrice Hostující recenze.
  • Uveřejňování reviews bude probíhat od 27.12. do 31.12.2012.
  • A od 1.1.2013 do 11.1.2013 se bude hlasovat o nejzajímavější review. Nebudu to hodnotit já, ale čtenáři.
  • Nejlépe hodnocená review pak vyhraje mnou vytvořený banner, který bude říkat, že jste výhercem a u sebe na blogu pak uveřejním i vaše jméno jakožto třetího výherce mnou pořádané výzvy.

FORMULÁŘ: PŘIHLÁSIT SE DO KNIŽNÍ VÝZVY

 

Kdo se účastní a co čte:

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. laurdes napsal:

    laurdes – Jana Formanová, Markutské království – kniha druhá – Paprsek (CZ)
    laurdes recently posted..Harry Potter? Překladatelský oříšek!My Profile

  2. Maťa napsal:

    mohla by si mi prosim ta zmenit Afery Finy S na skaredych?
    Maťa recently posted..Posuď knihu podľa obalu 4My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..