RC review: Hot Boys

Autor: M.T.Majar
České datum vydání: 18.10.2012
Žánr: pro dospělé, erotika
Věková hranice: +20
Nakladatel: Fantom Print

Česká anotace: Hot Boys si říká skupina striptérů, kteří pravidelně přivádějí do varu návštěvnice nočnho klubu Red Wolf. Jedním z nich je Chris, přitažlivý muž krátce po třicítce, který začíná být dosavadním životem unavený a uvažuje o konci striptérské kariéry.

Na jednom představení poznává fotografku Taru, která drze odolává jeho šarmu a vypracované postavě. Provokuje ho a dráždí a Chrise to k ní přes počáteční antipatii silně táhne. Snaží se ji získat, ale Tara se jakémukoliv sblížení brání. Ona jediná totiž ví, že v jejím životě je temný stín, kterému se snaží uniknout. Někdo natolik nebezpečný, že se obává o svůj život, i všech, kteří jsou jí blízcí…

Autorský debut

M.T.Majar se narodila na podzim ve znamení Štíra. A jak sama říká, je to prý už nechutně dávno. Žije v Prostějově a je nejstarší, nejchytřejší a nejkrásnější ze tří sester. Pracuje v bankovnictví a nedávno se rozvedla. Z manželství si odnesla to nejlepší, tedy svého syna.

Dospívání si okořenila lukostřelbou, za niž získala řadu ocenění – tři tituly juniorské mistryně republiky a dlouholeté držení juniorského rekordu. Prý se i po všech těch letech dokáže trefit do lidského srdce na vzdálenost sedmdesát metrů. Kdyby náhodou… Dříve se věnovala chovu ušlechtilých koček. Teď jí při psaní dělají společnost dva vysloužilí mainští mývalí kocouři Ori a Kuba.

Ke psaní se dostala až po čtyřicítce. Její prvotina, Hot Boys, se nejprve prodávala jako ebook a díky skvělým prodejům se stala v létě 2012 bestsellerem mezi elektronickými knihami. Tento měsíc u nakladatelství Fantom Print vychází také její druhá kniha, Znamení vlka. Ta ovšem zapluje do tajů urban fantasy.

Fakta a fikce

Seznamte se s Chrisem. Charismatickým účetním, který si ve dne hraje na Clarka Kenta a v noci se z něj stává člen hříšné skupiny striptérů Hot Boys. Ačkoliv to může znít mírně podezřele, chyták za tím nehledejte. Nechte se dobrovolně unášet erotickým vírem a zkoumejte zákoutí chlapské mysli.

Chris si na svou druhou práci už připadá starý. Uvažuje, že by svá striptérská tanga pověsil na hřebík. Ale když mu do života vpadne Tara, má o zábavu postaráno. Z podivných důvodů jím totiž opovrhuje. A místo, aby nad ní Chris jen mávl rukou, táhne ho to k ní čím dál více. Jenže Tara má pro svou nechuť důvod. Je tak na Chrisovi, aby se k ní dostal blíže a aby si sám vybudoval zářivější budoucnost.

Postřehy a pocity

Ke knize jsem přistupovala s jistým očekáváním. Přece se kniha nestane nejlépe prodávaným českým ebookem pro nic za nic. Byla jsem samozřejmě zvědavá a zcela nepokrytě jsem se těšila. No řekněte sami, kterou ženskou nenavnadí zmínka o pánském striptýzu? Byť knižním? Přiznám se bez mučení, že proti takovému lákadlu nejsem imunní.

Chris je pořádně sexy, sem tam i těžko uvěřitelný, exemplář účetního. Autorka sází na to, že bychom všichni určitě rádi věděli, jak přemýšlí druhé pohlaví a co se jim odehrává v hlavách zrovna v té oné či tamté chvíli. Nejsem chlap, tudíž autentičnost neposoudím, ale řekla bych, že se autorka krásně trefila. Příběh možná nebyl úplně stoprocentní, někdy mi přišel trošičku nelogický, ale v konečném důsledku to vůbec nevadilo. Erotický náboj příběhu vás doslova smete.

Hodnocení

Připravte se na to, že se setkáte s celou řadu vytrénovaných chlapů, kteří vedou stejně jako Chris dvojí život. Ve dne docela obyčejní pracovníci, v noci superhrdinové ženských mokrých snů. Při čtení vám příběh bude připadat dosti povědomý, protože jste už někde určitě na nějaké aspekty narazili, jen si nevzpomenete kde. Kniha je poskládaná ze všech možných knižních i filmových klišé, že jsem sama překvapená, jak krásně to dokáže fungovat.

Já jsem se ovšem královsky bavila od začátku do konce. Příběhu nechybí nic. Vše je krásně vyvážené. Ať už jde o přitažlivého hlavního hrdinu, silnou hlavní hrdinku, vtipné i otravné vedlejší postavy, či jistý životní nadhled, i podhled. Častokrát mi přišlo, jako bych opravdu seděla v hledišti a spolu s dalšími ženskými řvala z plných plic, když se na pódiu zavlnilo hříšné tělo. Ženské můžou taky snít. Knize dávám velice zasloužených 5 hvězdiček a doufám, že se brzo dočkáme pokračování. Prémiová ukázka Hot Christmas jej totiž nabízí a já se chci brzo vrhnout na druhý díl.

Hot Boys si můžete objednat na stránce nakladatelství Fantom Print.

Chtěla bych touto cestou poděkovat nakladatelství Fantom Print za poskytnutý recenzní výtisk této knihy.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..