Crave

Crave_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Crave
Knižní série: Billionaire Bachelors Club
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocenís: 4 hvězdičky

Archer je zvyklý na přízeň žen. Jeho otec v něj nikdy nevěřil, přesto mu Archer dokázal že se o sebe dokáže postarat a vybudovat si miliónové zázemí. Láska se mu ovšem vyhýbá velkým obloukem, za což je velice vděčný. Nemyslí si, že existuje něco jako šťastné manželství a bez stálé partnerky je naprosto spokojený.

Jenže pak se společně se dvěma dlouholetými kamarády na svatbě společného známého vsadí, že poslední nezadaný získá milion dolarů. Archer nikdy neodolá sázce a vždycky vyhraje. Jenže pak se do hry dostane Gageova mladší sestra Ivy, po které touží už od dospívání…

Ivy neměla Archera nikdy ráda. Pokaždé si našel nějakou záminku, jak se jí posmívat, rýpat do ní, anebo i nějak urazit. Navíc ji vždy znepokojovalo to, jak na něj její tělo reaguje. Nedá se mu totiž upřít, že vypadá velice, velice dobře.

A Ivy je pořád jenom ženská, které se všichni normální chlapi vyhýbají. Nevypadá to, že by se jí někdy podařilo najít ideálního partnera pro soužití. Proto, i když jí je jasné, že s Archerem nejspíš neexistuje žádná společná budoucnost, nakonec ráda podlehne společné přitažlivosti.

Nakladatel: Avon Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 13.8.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, srpen 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Moc hezké počtení.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na tuhle autorku jsem narazila díky její new adult sérii Drew + Fable, která se mi ohromně líbila a na jejíž třetí (potažmo i čtvrtý) díl netrpělivě čekám. Když jsem se dozvěděla, že hodlá vydat i romantickou trilogii, říkala jsem si, proč ne. Knihu jsem si v předprodeji koupila za necelá 4 eura, což je tedy velice pěkná cena. Ona je to taky docela útlá knížečka, takže se není čemu divit. Ale i tak mi to za to stálo.

Myslím, že k příběhu ani není pořádně co dodat. Jde o známou a toliko provařenou zápletku, kterou najdete v několika podobných knihách. Ale víte co? Vůbec mi to nevadí. Výborně se mi to četlo, autorka si vás svým vyprávěním dokáže získat. Hlavní postavy jsou sympatické od začátku do konce a i když je vám docela jasné, co se asi tak bude dít, stejně vás to baví. Jako taková jednohubka je to velice příjemná věc.

Jsem zvědavá na další dva díly. Na konci Crave byla i ukázka z Torn a vypadalo to hodně zajímavě, ačkoliv zjevně půjde o další hojně užívanou zápletku romancí. Ale i přesto se těším.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Nathaly napsal:

    To vyzerá na zaujímavé čítanie 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..