Forever Wild

Autor: K.A. Tucker
Originální název: Forever Wild
Knižní série: Aljaška (Wild)
Díl: půldíl
Věková hranice: 18+
Žánr: new adult, romance, humor
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Ve vánočním období pro Calla a Jonah přichází spousta rodinných dramat. Jonah se připravuje na dva týdny s nevlastním otcem, kterého nenávidí, zatímco se Calla těší na příjezd své matky a Simona a děsí se pokračujícího tlaku, aby stanovila datum jejich svatby… v Torontu.

Přidejte k tomu neúmyslné vměšování jednoho souseda a jeho vlastní rodinný spor a Vánoce v Trapper’s Crossing budou všechno, jen ne jednoduché.

Nakladatel: K.A. Tucker Books Ltd. (EN)
Počet stran: 158 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 1.12.2020
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, září 2024, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Moc pěkná novelka.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Po prvních dvou knihách nám autorka ještě nadělila krátkou novelku, která se týká vánočních svátků, kdy se sejde celá rodina a přátelé. A je jasné, že to bude pořádná nálož.

Potkáme se tak znovu se Susan a Simonem, mámou a nevlastním tátou Cally, ale nově také poznáme Astrid a Björna, mámu a nevlastního otce Jonaha. Na scénu se opět vrátí i Agnes s Mabel a na chvíli také Diana. Navíc se víc dozvíme i o Royovi, který po letech začne zase doufat.

Sice je to krátký příběh, ale utíká neuvěřitelně lehce, až nechcete, aby najednou přišel konec. Jeden hlavní zvrat v knize se dal docela očekávat vzhledem k událostem druhého dílu, ale i tak jsem ráda, že nám ho autorka dopřála. Pohladilo to po duši.

Jsem zvědavá, jak si povede třetí díl série, který se tentokrát bude věnovat Marii a Calla s Jonahem budou spíš hrát hořkosladkou miniroličku v její cestě za štěstím. Docela se na to těším a je mi líto, že pak už bude nejspíš nadobro konec s celým příběhem z Aljašky, protože mi všichni opravdu přirostli k srdci.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..