Royally Matched

royallymatched_bookAutor: Emma Chase
Originální název: Royally Matched
Český název: Královsky spolu
Knižní série: Royally (Royally)
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení:  5 hvězdiček

Někteří muži se zodpovědní rodí, jiní se zodpovědnosti musí naučit. A Henry John Edgar Thomas Pembrook se zrovna teď musí postavit hromadě zodpovědnosti právě teď.

A zrovna dvakrát dobře se mu to nedaří. Proto se jeho babička rozhodne, že mu prospěje trochu času o samotě, aby se na svou roli mohl náležitě připravit. Henry má ovšem trochu jiné plány.

Spojí síly se senzacechtivou producentkou oblíbené randící televizní show a společně začnou natáčet královskou edici. Co zrpvu vypadalo jako fajn povyražení, se najednou přerodí v něco úplně jiného. A prsty v tom bude mít jedna sladká knihovnice…

Nakladatel: Everafter Romance (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 276 (EN), 285 (CZ)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN), vázaná (CZ)
Vydání v USA: 21.2.2017
Vydání v ČR: listopad 2022

Datum četby: 3 dny, březen 2017, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Plný počet je tedy hlavně za to, že je Sarah knihomolka, co má říz 😀 A Henry je prostě sexy prevít.

Oficiální blog autora
Oficiální stránky autora

Můj názor: Na druhý díl téhle královské série jsem se dost těšila. Už proto, že je Sarah tak trochu moje krevní skupina. Přece jenom miluje knihy a nejradši má starou dobrou klasiku. Pravda, sice raději utíkala do imaginárních světů a vysnila si své hrdiny, ale i tak jsem jí fandila. Měla prostě tu správnou jiskru a dobré srdce.

Naopak Henry je přesně ten správný hejsek, co si myslí, že by se život měl užívat plnými doušky. Jenže teď na něho jeho bratr hodil povinnost, o kterou nestál. A tak se s tím snaží vyrovnat po svém. Nějak ovšem nepočítal s tím, že mu do cesty vejde jedna knihomolka.

Tohle je přesně ten druh romance, o níž dopředu moc dobře víte, jak to skončí, ale i tak dychtivě čtete jednu stránku za druhou a neskutečně vás to baví. Samozřejmě to bylo vyloženě prvoplánové, ale vůbec to autorce nezazlívám. Líbilo se mi to a klidně si takových knih přečtu daleko víc. Krásně se mi u ní relaxovalo.

A to nemluvím o jistých lechtivých scénách, které mi hezky vehnaly červeň do tváří. Mezi hlavními hrdiny to tak hezky jiskřilo, že jsem nechtěla konec. I když se závěr neobešel bez jakéhosi toho zaškobrtnutí, skončilo to všechno tak nějak hezky.

Pravda, ten překvapivý dovětek s časovou prodlevou jsem sice nečekala, ale i tak to bylo moc fajn. Rozhodně tuhle sérii doporučuju a jsem zvědavá na poslední kousek.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..