Sacked

sacked_bookAutor: Jen Frederick
Originální název: Sacked
Knižní série: Gridion
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 3 hvězdičky

Knox Masters je válečník. Neúnavný bojovník. A taky panic. Světe, div se, ale je tomu tak. Knox si totiž usmyslel, že své panictví dá až té pravé. Té, co ho zvedne ze židle a zamotá mu hlavu tak, že na ni nedokáže přestat myslet. Zatím ho ovšem žádná neuhranula natolik, aby si řekl, že ji konečně našel. A pak potká Ellie Campbell. Knox je rozhodnutý udělat vše pro to, aby ji získal.

Ellie Knox od první chvíle přitahuje, ale ví, že by se od něj měla držet dál. Konečně může začít nový život a věnovat se hlavně sobě. Jenže osud tomu chce jinak – anebo spíš její rodiče. I tentokrát se totiž musí postarat o to, aby její bratr neměl problémy s hodinami ve škole. A tak mu vypomáhá, aniž by o tom pořádně věděl. Vše se ještě víc zkomplikuje, když se rozhodne, že to přece jen s Knoxem zkusí… ať už se stane cokoliv.

Nakladatel: Createspace Independent Publishing (EN)
Počet stran: 396 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 6.8.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 6 dní, srpen 2016, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nějak to na mě bylo strašně moc eroticky laděné. Nehledě na jisté pitomosti v chování postav. No a ten konec to už úplně zabil. Škoda. Docela mám obavy z dalších dílů.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorky

Můj názor: Na tuhle knihu jsem narazila na nějakém ze zahraničních blogů a pobavil mě hlavně název společně s obálkou. No řekněte, jestli tam není schovaný dobrý vtípek. Hlavně jsem byla zvědavá, jestli bude kniha o klukovi, co je panic, vůbec stát za to.

Většinou jsou to totiž holky, co se drží svého věnečku, co jim síly stačí. U kluka je to zázrak… a ještě v knize! No korunu tomu nasadilo ještě to, že je to jeden pořádný sexy týpek. Ten rozhodně nemá nouzi o pořádně natěšená děvčata. Na jednu stranu je hezké číst něco o tom, že se kluk rozhodl prostě počkat na tu pravou, na druhou stranu je to taky mírně ujeté.

Vlastně celý vývoj jejich vztahu je mírně ujetý. On ji chce od samého začátku, ona se před ním snaží unikat. On nechápe, proč má před ním tajemství, ona se snaží vyhovět rodičům a zároveň se starat o svého bratra… aniž by o tom měl sám tušení. Do toho ještě zamíchejte dávku pořádně žhavých scén, u kterých mi častokrát obočí vyletělo pořádně vzhůru… a je to!

Máte další instantní romanci, jejíž konec je totální výsměch selskému rozumu. Na druhou stranu je tak nějak správně americky laděný, takže ho asi dokážou pobrat jen tamní čtenářky. Mně přišel naprosto padlý na hlavu. Možná proto mám obavy se pouštět do pokračování.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..