All Broke Down

AllBrokeDown_bookAutor: Cora Carmack
Originální název: All Broke Down
Knižní série: Rusk University
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Dylan vždycky bojovala za ztracené případy. Možná to bylo dáno tím, že sama neměla zrovna jednoduchý život, dokud ji neadoptovali její rodiče. Možná proto se vždycky snažila dělat vše, co po ní chtěli.

Možná proto byla spokojená se svým přítelem a nedošlo jí, že k sobě nepatří, dokud se s ní nerozešel. Možná prostě jen chce věci napravovat… Nepočítala ovšem s tím, že když se díky jednomu protestu ocitne večer v cele na policejní stanici, setká se tam s klukem, který jí změní život a kterému se rozhodne změnit život i ona.

Pro Silase byl vždycky fotbal to jediné, co ho drželo při životě, v čem byl dobrý a co chtěl ve svém životě dělat. Rozhodně nechtěl skončit jako jeho bratr ani jako jeho matka, chtěl dokázat hlavně sám sobě, že na to má.

Jenže teď se mu jeho životní sen rozpadá a to vše jenom pro to, že nedokáže držet své nervy na uzdě. Co když mu ale dokže někdo pomoci? I když na tu osobu narazí naprostou náhodou a i když mu je jasné, že jsou oba z naprosto odlišných světů…

Nakladatel: William Morrow Paperbacks (EN)
Počet stran: 368 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 28.10.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, srpen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak jo, zatím jede autorka dobré bomby. I tentokrát mi kniha perfektně kápla do noty. Ale ty obálky děs teda…

Oficiální stránky knihy
Oficiální blog autora

Můj názor: U druhého dílu jsem byla mírně skeptická, přece jenom mohl být první díl rarita a pokračování může stát za velké prd… jsem ráda, že tomu tak nebylo. Druhý díl byl totiž stejně boží jako ten první.

Silas se sice v prvním díle krapet projevoval jako prevít, ale teď se potřebuje rychle hodit do normálu, jinak přijde o jedinou věc, která ho dělá šťastným. U Dylan jsem si ze začátku nebyla jistá, jestli mi tak úplně sedí, ale chápu, proč se chovala tak, jak její rodiče chtěli. Dohromady se k sobě ovšem parádně hodili a brzy si mě získali.

Román má klasicky vše, na co jsme u new adultek zvyklí a pro mě šlo opět o ideální kombinaci všeho, co mě baví a u čeho si skvěle odpočinu, protože mě to baví. Hlavně okamžik jejich seznámení je netradiční, na policejní stanici ve vězení 😀

Autorka dobře pokračuje, takže doufám, že brzy v kvalitce neskončí. Mezi vším tím ostatním jde o jednu z opravdu povedenějších new adult sérií, která by vám neměla uniknout.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..