Rychle a smyslně

RychleASmyslne_bookAutor: Kristy Bromberg
Originální název: Driven
Český název: Rychle a smyslně
Knižní série: Driven (Rychle)
Díl: první
Žánr:  romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocenís: 3 hvězdičky

Rylee je se svým životem docela spokojená, i když se ještě tak úplně nevyrovnala s minulostí a okolo srdce si raději vystavěla neproniknutelnou zeď. Už nikdy nechce zažít tu beznaděj, strach a prázdnotu. Jenže to by nesměla nešťastnou náhodou padnout do náruče nejznámějšímu a nejpřitažlivějšímu automobilovému závodníkovi.

Ačkoliv se snaží od nebezpečného Coltona držet dál, on si usmyslel, že ji získá a udělá pro to vše, co je v jeho silách. Rylee známému lamači ženských srdcí rozhodně podlehnout nehodlá, ale postupně zjišťuje, že je za jeho tvrďáckou maskou playboye daleko víc, než dává znát. Může si ale dovolit své zdi zbořit a zkusit žít?

Nakladatelství: JKB Publishing (EN), JOTA (CZ)
Počet stran: 327 (EN), 350 (CZ)
Vazba: Vazaná i brožovaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 8.5.2013
Vydání v ČR: 29.4.2015

Datum četby: 10 dní, červen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Někdy to bylo utrpení číst v českém překladu, ale občas to mělo i světlé chvilky.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Původně jsem tuhle knížku nechtěla ani číst, ale když jsem měla tu možnost, zkusila jsem ji. Věděla jsem jen to, že by mělo jít o automobilového závodníka a to bylo asi tak všechno. Už jsem na erotické romance za ty roky zvyklá, rozeznám klasická schémata i dialogy, ale i přesto si myslím, že některé knížky jsou v žánru lepší než jiné. U téhle doteď ale nevím, jestli patří mezi ty dobré nebo špatné.

Hlavní hrdinka není zrovna naivní nanynka, ale jakmile se na scéně objeví ON, nedokáže mu odolat. Sice vám i sobě bude dokola vykládat, jak po něm netouží, jak ho nechce a jak si nepřeje nic jiného, než aby se od ní držel dál, ale i přesto na něj bude myslet pomalu 24 hodin 7 dní v týdnu. Tahle nerozhodnost byla i na mě trošku moc.

Nemluvě o hlavním hrdinovi, který byl klasicky opět vnitřně rozervaný díky své pohnuté minulosti, o níž samozřejmě nechce mluvit, ale strašně ho trápí, přitom je tak přitažlivý a tajemnější než hrad v Karpatech. Ano, poněkud ohrané téma, co nemá moc co nového přinést. Přesto byly chvíle, kdy jsem si příběh neskutečně užívala.

Ať už to bylo díky netradičnímu zapojení světa automobilových závodníků (který jsme sice viděli jen z vlaku), nebo problému dětských domovů a pěstounské péče (který jsem doteď tak úplně nepochopila, ale budiž, třeba to bude v pokračování). Erotické scény byly dobré, dialogy občas pokulhávaly, samotná závěrečná scéna byla dost palici.

Bonus: Pobavilo mě, že na šeských obálkách je všude blondýna, přitom hlavní hrdinka je tuším bruneta (pokud se teda nemýlím).

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Charmedka napsal:

    Tahle serie me laka, ma docela dobre hodnoceni.
    Charmedka recently posted..George R. R. Martin (Editor) – Divoké kartyMy Profile

  2. Meghan napsal:

    No a já se pořád nedostala přes prvních dvacet stran. Až tak ujeté mi to přišlo, že se do toho nejspíš nedokopu 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..