RC review: Druhá stříbrná kniha snů

DruhaStribrnaKnihaSnu_bookAutor: Kerstin Gier
České datum vydání: 4.5.2015
Knižní série: Silber (Silber)
Díl: druhý
Žánr: young adult, paranormálno, démoni
Nakladatel: Cooboo

Liv Silberová už na vlastní kůži zažila, že snění dokáže být pěkně nebezpečné. Sice si ještě tak úplně není jistá celou to démonskou součástí, tedy spíše pořád na žádného démona nevěří, ale ví, že i když je Anabel zavřená v psychiatrické léčebně, do snů se může vkrádat i nadále. To, že ji už dlouho neviděli, neznamená, že na ně nečíhá za nějakým rohem.

Po posledním fiasku se všichni díky Liv rozkmotřili s Arthurem, který začíná být také čím dál tím víc zákeřný a ani na jejím vlastním vztahovém poli není vše tak růžové, jak by si přála. S Henrym sice tvoří pár už víc jak dva měsíce, ale ještě stále toho o něm ví tak málo, že sáhne po jakékoliv možné informaci, kterou jí kdo poskytne. Samozřejmě nemůže věřit všemu, co Secrecy na svém skandálním blogu Plesky Třesky napíše, ale nedá se jí – nebo jemu? – upřít, že se častokrát trefí přímo do černého.

Teď se zdá, že její sestra začala být náměsíčná a během svých nočních toulek se dostává do hodně nebezpečných situací. Do všeho ještě přidejte neskutečně otravnou, vychytralou a intrikánskou babičku Okrb a skandál s jejím milovaným panem Tulínkem a o zábavu je postaráno.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..