Reluctantly Royal

ReluctantlyRoyal_bookAutor: Nichole Chase
Originální název: Reluctantly Royal
Knižní série: Suddenly
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance
Věková hranice: 18+
Hodnocení 4 hvězdičky

Od chvíle, kdy se jako malý od novinářů dozvěděl o smrti svého královského otce, má s tiskem a jakýmkoliv větším kontaktem s veřejností problém. Proto se také celý život snaží držet v uctivé vzdálenosti od všech tiskových konferencí, státních akcí a věnovat se jen tomu, co ho dělá šťastným. Malování.

Jenže ve chvíli, kdy je požádán, aby jedné mladé ženě v zastoupení královské koruny vyjádřil upřímnou soustrast ke smrti jejího dědečka a také nositele titulu a aby se o ni také postaral, nabere jeho život úplně jiné obrátky. Sice je do situace jaksi vmanévrován svou mladší sestrou a svou švagrovou, ale pomalu si začíná uvědomovat, že si možná zaslouží něco víc…

Počet stran: 384 (EN)
Vazba: ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 26.8.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, prosinec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Začala jsem mít chuť pořídit si nějakého vlastního prince… nejlépe hned.

Oficiální web autora

Můj názor: Třetí díl se od těch předchozích výrazně liší hlavně tím, že se tentokrát soustřeďujeme na prince. Také sledujeme příběh z pohledu obou hlavních postav, jako by si snad autorka nevěřila natolik, aby knihu napsala jen z toho mužského. Což teda docela chápu, protože která ženská fakt ví, co se v mysli chlapů odehrává? Pokud některá taková z vás existuje, dejte mi hned vědět… páč budeme mít určitě co probírat 😀

Je taky možné, že by neměla zase tak moc o čem psát, protože se hlavní zápletka přece jenom motá okolo života Meredith a jejího malého synka Martyho. Ten je naprosto rozkošný! Nevím, jak to některé autorky dělají, že dokážou napsat tak rozkošné malé děti. Pravda… někteří starší jsou docela floutci, ale i tak!

Musím říct, že Max mi přišel daleko smyslnější a přitažlivější než Alex. Ale taky je to možná tím, že první knižní díl série byl vyprávěn jen z pohledu Samanthy a tak Alexův hlas nebyl vůbec slyšet. Každopáááádně takové princátko jako je Max bych si ráda dala k snídani… a obědu… i večeři. Mňamózní.

Meredith mi byla taky sympatická a chápala jsem její pohnutky, ačkoliv mi několikrát pěkně pila krev. Dohromady s Martym a Maxem ale tvořili pěknou trojku a já jim držela pěstičky až do samotného konce. Knížka mě opravdu bavila, od začátku do konce a tak nějak mi připadala opravdovější než ty ostatní.

Po dočtení mi bylo líto, že to už všechno skončilo a já nemám žádný další díl, na který se těšit. Autorka ale přišla s další sérií, tak uvidíme, jestli bude stát za to.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..