Můj autor roku 2013 – Monica Murphy

Člověk by řekl, že když už si nějaké ty projekty vymyslím, budu je i dodržovat, co? No jo, člověk míní, práce a starosti mění. Ale! Důležité je, že nezapomínám a vím, že to chci sepsat. Konečně je tady i autor, který mě minulý rok zaujal nejvíce. Pokud svou troškou budete ještě chtít přispět i vy, podívejte se sem.

Monica Murphy

Monica píše knihy převážně z žánru new adult či contemporary romance. Kdyby to někomu nebylo jasné, tak jde o romanťárny s hrdiny okolo dvacítky až pětadvacítky a pak o třicítky až pětatřicítky. Ať už jsou její hrdinové jakkoliv staří, vždycky jsou její příběhy pořádně žhavé a okořeněné nějakou tou lechtivější scénou (v některých případech jich je víc).

Patří mezi bestsellerové autory New York Times i USA Today. Pochazí z Kalifornie, má manžela i děti a v současné době bydlí poblíž Yosemitského parku. Pod pseudonymem Karen Erickson napsala řadu romancí, erotických romancí i historických romancí.

Jako Monica Murphy prorazila do žánru new adult sérií One Week Girlfriend (dříve známá pod Drew + Fable), kterou postavila na poměrně závažném tématu, čímž se alespoň nějak odlišila od kvanta podobných knih a příběhů. Následovala adult série Billionaire Bachelors Club sledující osudy tří miliardářů, co se vsadili o to, kdo z nich jako poslední vleze do chomoutu. Tento rok nově přichází s erotickou sérií The Fowler Sisters.

Na One Week Girlfriend jsem vlastně narazila docela náhodou při brouzdání různých soupisek na Goodreads. Zaujala mě prvotní podoba obálky (která se od té nynější krapet lišila) i anotace a já se chytla. Knihu jsem přečetla docela rychle, protože se četla velice dobře a bavila mě. Bylo v ní všechno tak akorát. Pak už jsem se s dalšími díly samozřejmě jen vezla.

Miliardáři už tak dobří nebyli, respektive mi to přišlo jako klasická červená knihovna aka harlekýnky… na druhou stranu, proč ne, knihy se četly skvěle a byly neuvěřitelně tenoučké. Nejsem si jistá, jak dobrá bude nová série, ale rozhodně ji zkusím. Monica Murphy je totiž ten typ autorky, která může psát i o totální blbosti a bude mě to bavit číst.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..