Posuď knihu podle obalu (146)

Název knihy: All Lined Up
Autor: Cora Carmack
Datum vydání: 13.5.2014

Anotace na Goodreads: Když je váš otec velevážený a známý trenér v Texasu, váš život není už jenom váš. Právě proto se Dallas Cole nemůže dočkat, až nastoupí na Rusk University a konečně se dostane z otcova stínu. Ale když se začne ucházet o místo ve vysokoškolském fotbalovém týmu, jako by nastoupilo déjà vu.

Najednou se jí začne polovina týmu vyhýbat jako čert kříži, přesvědčeni o tom, že nahlásí svému papínkovi o všech pitkách a pařbách nebo o porušování nočních vycházek. Druhá půlka týmu se jí snaží jen využít, aby se dostali blíže k trenérovi.

A pak je tu Carson McClain, neuvěřitelně přitažlivý a nově nastoupivší zadák druhého křídla. Aniž by měl ponětí, co je Dallas zač, začne se s ní na párty bavit a Dallas vůbec poprvé v životě nejdřív líbá a až pak se ptá na otázky.

Jejich přitažlivost je nepopiratelná, ale budou mít daleko víc problémů k vyřešení. On je fotbalista, co toho chce hodně dokázat. Ona je dcera trenéra, co chce prostě žít. Jak můžou oba zvítězit, když toho mají hodně ke ztrátě?

Můj názor: Tahle obálka nové série autorky byla odhalena teprve nedávno a musím říct, že ve mně evokovala typickou obálku harlekýnek… ani nevím pořádně proč. Asi za to můžou ty barvy. Samotná anotace knihy mě docela překvapila. Už zase tu máme holku, která je členem fotbalového týmu. Kdyby to byl ženský tým, nemám nic proti, ale tady se zdá, že to jsou zase chlapi. Ačkoliv si myslím, že toho dokážeme hodně, v některých věcech se s mužskou silou poměřovat nemůžeme. Proto mě takové knihy vždycky spíš dráždí, než aby mě bavily. Jsem tedy zvědavá, jestli se k sérii odhodlám, anebo ne.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..