Redesigned

Redesigned_bookAutor: Denise Grover Swank
Originální název: Redesigned
Knižní série: Off the Subject
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Caroline stejně jako Scarlett nepochází ze zrovna bohatých poměrů. Bývaly časy, kdy se styděla za to, že nosí obnošené a staré oblečení, kdy netušila, jestli bude mít vůbec co k jídlu, kdy spolu se svými rodiči přežívala ze dne na den. Jakmile ukončila střední školu, byla rozhodnutá svůj osud změnit.

Chtěla vystudovat vysokou. Jenže její matka jí dala vybrat, buď se vzpamatuje a konečně si přizná, že na víc nemá, anebo se může se svou rodinou navždy rozloučit. I když to Caroline bolelo, vybrala si vzdělání a možnost lepší budoucnosti.

Zatímco ve škole si jí docela daří, osobní život má spíše v troskách. Ne a ne najít toho správného kluka, který by ji dokázal dostatečně zaopatřit, který by ji měl rád a dokázal by s ní založit rodinu. Caroline už nikdy nechce být chudá. Jenže pak jí do cesty vstoupil Reed a ačkoliv dělala, co mohla, aby se od něj držela dál, tenhle arogantní a přechytralý mužský jí nedá spát…

Počet stran: 294 (EN)
Vazba: Ebook (EN)
Vydání v USA: 10.6.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červen 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Ohohooo… tak tohle bylo hot.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: První díl série se mi ohromně líbil, a to proto, že to byla klasická romance, jen se staršími hrdiny – tedy vysokoškoláky. Erotická linka tam nebyla ani tolik výrazná, spíše se kladl důraz na příběh. Od druhého dílu jsem čekala něco podobného, ale dostala jsem něco naprosto odlišného. Jako by změna obálek vdechla sérii nový dech. Kdo ví, čeho se dočkám u třetího dílu.

Denise se povedlo výborně navázat, zároveň přijít s něčím novým. Jiné autorky by se od ní měly učit. Pokud máte rádi klasické hate/love vztahy, je tohle kniha právě pro vás. Já jsem se výborně bavila, od začátku do konce. Až mi je líto, že mám knihu za sebou. O to víc se ovšem těším na poslední díl série. Mám jakousi představu o tom, o koho se bude jednat, a jsem ohromně zvědavá, jak se s tím autorka popasuje. Myslím, že to bude emočně hodně silný příběh.

Když jsem se začetla do autorčina bia a FAQ, musím smeknout. Denise je totiž vdova se šesti dětmi – 3 z toho jsou adoptované. Její manžel utrpěl při vážné nehodě letadla těžké popáleniny a po pěti týdnech v nemocnici zemřel. Pracovala velice tvrdě a až v posledních letech píše, má na kontě už tři knižní série, Off the Subject je čtvrtá a v plánu je další new adult a další paranormálka. Kromě toho se z jedné její série s největší pravděpodobností stane film. Denise je jedna z těch autorek, které byste rozhodně měli věnovat pozornost. Určitě zkusím i její další knihy, protože je mi jako člověk velice sympatická.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..