Trailer Thursday (65)

Icons

(Icons #1)

Margaret Stohl

Vaše srdce bije jen s jejich svolením.

Všechno se změnilo v ten Den. V den, kdy se okna rozstříštila. V den, kdy se energie zastavila. V den, kdy rodina Dol zemřela. V den, kdy Země prohrála válku, kterou ani nevěděla, že vede.

Od té doby žila Dol jednoduchý život na venkově – v bezpečí před stínem Ikony a její děsivé moci. Skrývala se před pravdou, které nemohla uniknout.

Je jiná. Přežila. Ale proč?

Když jsou Dol a její nejlepší kamarád Ro chyceni a převezeni do Ambasády u pobřeží rozlehlé metropole, které se kdysi říkalo Město andělů, čekají na ně jen další otázky. Zatímco se Ro a další držená Tima pokoušejí dostat ven, Dol to začne táhnout k Lucasovi, protěžovanému synovi velvyslance. Ale tito čtyři dospívající si jsou podobní více, než by si mysleli, a ani načasování jejich setkání není jen náhoda. Je to spiknutí.

Dol, Ro, Tima a Lucas zjistí, že jejich nekontrolovatelné emoce, o nichž si vždycky mysleli, že jsou jejich největšími slabinami, můžou být ve skutečnosti jejich největší silou.

Na tuhle knihu jsem byla zvědavá hlavně proto, že ji napsala jedna z dua, co stojí za sérií Kronika prokletých zaklínačů. Stále chci vědět, která z nich umí psát a která ne. Na tuhle knihu čtu ovšem velice rozporuplné recenze, většina z nich vyznívá tak, že autorka spíše psát neumí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..