This Girl

ThisGirl_bookAutor: Colleen Hoover
Originální název: This Girl
Knižní série: Slammed (Život jedna báseň)
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, ze života
Hodnocení: 2 hvězdičky

Láska Layken a Willa dokázala odolat i těm nejhorším okolnostem a mladí milenci, teď už manželé, se ve svém svazku začínají cítit jistí a bezpeční. Ačkoliv je Layken s nynějším stavem jejich vztahu spokojená, chce o svém muži vědět vše, i když jí Will dává jasně najevo, že by si jisté bolestivé věci nechal raději pro sebe.

Ovšem přáním své nežné polovičky nedokáže odolat a začne rozplétat svou část příběhu. Odhaluje tak poprvé své nejintimnější pocity a myšlenky, věnuje se tomu dobrému i špatnému, a navíc přijde s šokujícím odhalením jejich prvního setkání.

Nakladatelství: Atria Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 30.4.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, květen 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Ano, přežila jsem!

Oficiáln stránky autora

Můj názor: K anotaci se ani pořádně nedá, co víc říct. To se tak Layken a Will stali mužem a ženou, tedy jsou z nich manželé, a Layken mezi přestávkami v sexu nenapadne nic lepšího, než se Willa vyptávat na různé situace z jeho pohledu. My tak dostáváme náhledy z druhé strany na věci, které nás v prvním díle frustrovaly.

Spíš než jako kniha se to tváří jako takové bonusová novelka pro všechny fanoušky série. Smutné je ovšem to, že je neuvěřitelně nudná, přestože má tu a tam hezčí chvilky. Tak jako tak vám jenom dojde, jaká je Layken hlupačka, když po svém manželovi chce, aby jí vykládal o schůzce, kterou měl s jinou ženou a následně se proto naštve. Nevím, jak vy, ale já bych rozhodně nechtěla vědět, co dělal můj manžel, když to mezi námi bylo všelijaké (kdybych tedy byla vdaná, což nejsem).

Nečekejte tedy nic úchvatného, rozhodně nic, co by vám bralo dech. Jestli byly předchozí díly zklamáním, tohle je už pomyslným hřebíkem do rakve. Všeohuvšudy kniha nějspíš obsahuje dvě nové scény, o nichž jste logicky nemohli mít ani ponětí. Nejvíc mě ovšem zaráží ta Willova schůzka s matkou Lake a jejich rozmluva o tom, že se sexem počká. No nevím, jak vy chlapi, ale já bych něco takového slíbit nedokázala – a to jsem ženská. Hlavně mi to už v druhém díle přišlo nanjevýš nereálné a nenormální.

Bohužel musím konstatovat, že celá tahle série byla jen zbytečným mrháním mého času. Těžko říct, jestli by mě série víc chytla, kdybych si první díl přečetla už v roce 2012. Tak trochu se bojím toho, co si pro mě přichystá autorčina druhá new adult série, kterou taky plno čtenářů a recenzentů vynáší do nebe a která by měla vyjít v češtině i slovenštině. Modleme se, ať to není nějaký strašný štěk.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..