Sladká políbení (44)

Týdenní meme hostované mnou… A dneska vybírám…

Upozornění: Vybrané úryvky můžou případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Dreaming Awake

Gwen Hayes

Pevně mě sevřel, jednou rukou podepřel mou hlavu a druhou položil na můj pas. Chtěla jsem se v jeho doteku utopit, protože byl bezpečný. Navzdory všemu, co se událo, byl Haden nejbezpečnějším místem, které jsem znala.

Otřel se tváří o tu mou, jeho strniště mi připomnělo naše fyzické rozdíly. Tam, kde jsem byla měkká, byl on pevný, a tenhle kontrast ve mně roztočil malá kola rozkoše. Natlačila jsem se na Hadena silněji, abych cítila každičký jeho centimetr.

„Mrzí mě, že jsem ti do života přitáhl všechnu tuhle hrůzu,“ zašeptal mi do ucha. Chtěla jsem mu říct, že to nebyla jeho vina, ale nejdříve jsem k němu potřebovala být blíž. Odtáhla jsem se jen natolik, abych se mu mohla podívat do očí, do tepla, které jsem v nich vždy nalezla. Byly tmavé, tak moc tmavé, a já cítila, že bych se v jejich hlubinách mohla ztratit navždy.

Jeho pohled mě pohladil, uklidňujíc tak můj strach a zároveň podněcoval něco jiného. Něco víc než prvotní strach. Zastavil se pohledem na mých rtech a já neodolala a musela si je olíznout. Zažehl mezi námi plamen touhy a on přitiskl svá ústa k těm mým.

Kdykoliv se mě Haden dotkl, ztraila jsem své stydlivější holčičí já a nahradila jej žena, s níž jsem se teprve seznamovala. V rozhovoru mě pouhá slova, která popisovala líbání, nutila k červenání, ale jakmile jsme se začali líbat, všechen můj stud šel stranou. Čirá touha a léta pokušení nade mnou vždy zvítězila.

Haden prohloubil polibek a přitáhnul tak senzaci přímo ze středu mé duše. Jeho rty opustily ty mé, aby se mohly zabývat linií žhavých polibků po mé šíji až ke klíční kosti.

Ztráceli jsme nad sebou kontrolu. Když jsem ucítila jeho teplé ruce na kůži po košilí, zasténal a odtrhl se ode mě.

Tohle je 900. příspěvek na mém blogu. Proto jsem jej chtěla věnovat právě nějaké takovéhle romantické scéně, než jiným blábolům. Když už mám takové mišmašové zaměření blogu, proč vás nepotěšit. Pokud se to k vám nedoneslo, anebo informace upadla do propadliště dějin – můžete se na tuhle sérii těšit také v češtině. První díl ponesen název Dnem i nocí a měli bychom se jej dočkat v září.


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Lidka napsal:

    Zvládol by túto knihu niekto, kto sa učí angličtinu deviaty rok, ale ešte to nie je úplne dokonalé? Nie som začiatočník, ale predsa len, nechcem sa zbytočne púšťať do niečoho, čo by som možno nezvládla.

    • Syki napsal:

      Série vyjde u nás v češtině, takže když si chvilku počkáš, nemusíš to louskat v angličtině. Ale co se týká tvého dotazu – netuším, jak ti jde čtený běžný anglický text, ale za zkoušku nic nedáš. Ze začátku ti to možná půjde hodně pomalu a těžce, ale stačí vytrvat. I kdybys knihu měla číst měsíc, až ji konečně dočteš, budeš mít ze sebe dobrý pocit. Angličtina téhle série je místy specifičtější, respektive jde tam o popisy místy dosti děsivých postav z Podsvětí, takže jsou některé popisy trošku těžší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..