Sapphire Flames

Autor: Ilona Andrews
Originální název: Sapphire Flames
Knižní série: Hidden Legacy, Catalina Baylor Trilogy
Díl: čtvrtý
Žánr: paranormálno, romance, magie, zvláštní schopnosti
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Ve světě, kde je magie klíčem k moci a bohatství, je Catalina Baylor Prime, nejvyšší uživatel magie a hlava své rodiny. Catalina se vždy bála využít své jedinečné schopnosti, ale když jsou zavražděny matka a sestra její kamarádky, rozhodne se riskovat svou pověst a bezpečnost, aby rozluštila záhadu.

Ale v zákulisí pracují mocné síly a jednou z nich je i Alessandro Sagredo, italský Prime, který byl kdysi její tajnou láskou. Nebezpečné a nepředvídatelné, skutečné motivy Alessandra jsou nejasné, ale přitahuje ho to ke Catalině jako můru ke světlu.

Aby Catalina pomohla své kamarádce, musí otestovat hranice svých mimořádných schopností, ale to by ji mohlo stát jak její rodinu, tak její srdce.

Nakladatel: Avon Impulse (EN)
Počet stran: 359 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 27.8.2019
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 5 dní, leden 2021, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Bylo to boží a ta líbací scéna mě úplně odrovnala teda.

Oficiální blog autorů
Oficiální stránky autorů

Můj názor: Tahle nová magická série od autorského dua Ilona Andrews se brzy po přečtení prvního dílu stala mou oblíbenou. Původní trilogii jsem slupla jako malinu a ráda se k ní vracím (stejně jako ke knihám o Kate Daniels), proto mě moc potěšilo, když se autoři rozhodli v sérii pokračovat a věnovat se tak druhé sestře.

Catalina se totiž od Nevady liší nejen svými schopnostmi, ale také svým charakterem, i když rodinu mají stejně prdlou a naprosto skvělou. Líbilo se mi sledovat příběh jejíma očima, protože i tentokrát šlo o pořádnou jízdu, kdy jsem se nestačila divit, co všechno se vlastn děje a jak je možné, že to všechno přežili. Párkrát to možná bylo lehce přitažené za vlasy, ale ono mi to tak nějak bylo fuk, protože jsem se vážně bavila a nechtěla jsem, aby to skončilo.

Obzvlášť líbací scéna mě teda docela odrovnala. Nějak jsem to nečekala a pak to přišlo jako bomba… a následovala další a další a další. Závěr knihy byl opět poměrně šokující a emočně vypjatý, byla jsem ráda, že jsem se mohla vrhnout na další díl. Jen mě mrzí, že půjde opět o trilogii, tajně totiž doufám, že se dočkáme dalších knih o poslední sestře. Protože i to by byl pořádný záhul teda.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..