RC review: Oko za oko

Autor: Jenny Han, Siobhan Vivian
České datum vydání: 20.2.2017
Knižní série: Oko za oko (Burn for Burn)
Díl: první
Žánr: young adult, romance, ze života
Nakladatel: CooBoo

Ne nadarmo se říká, že pomsta je sladká. Ale bývá tomu tak opravdu pokaždé? Co když to nakonec skončí jinak, než byste chtěli?

Kat, Mary a Lillia chodí na stejnou střední školu a i když to ještě neví, spojuje je víc než to, že bydlí na ostrově Jar. Kat a Lillia byly kdysi dobré kamarádky, ale jejich přátelství už dávno skončilo. Mary zase před několika lety musela z ostrova odjet a teď se vrací zpátky, aby se vyrovnala s duchy minulosti.

Dohromady je svede souhra náhod a životních přešlapů. Kat už má dost, že ji holka, se kterou společně s Lilliou kamarádila, kterou si ráda vodila domů a se kterou ráda podnikala různé výlety, ponižuje a vykládá o ní jen samé lži. Lillia se ve vztazích natolik spálila, že klukům už vůbec nevěří. Nedokáže se vyrovnat s tím, co se jí přihodilo a na vráskách jí rozhodně neubírá ani to, jak se chovají kluci v jejím okolí. No a Mary se potřebuje postavit tváří v tvář člověku, který jí svou šikanou zničil život, a ukázat mu, že je daleko silnější, než by si myslel.

Všechny tři mají důvod se někomu pomstít, proto si společně slíbí, že vymyslí, jak zařídit, aby jejich nepřátele boží mlýny semlely dřív, než bude pozdě. Jenže se brzy naučí, že i pomsta může chutnat hořce…

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..