Xmas Reading Challenge – přihlášení recenzí

Vánoční svátky máme za sebou a spolu s nimi také skončila čtecí výzva. Snad jste si těch vánočních radovánek pořádně užili a stejně jako já jste už tak přejezení, že už prostě dál nemůžete. Doufám, že jste pod stromečkem našli všechno, co jste si přáli, hlavně jste určitě jako praví knihomolové měli největší radost z knížek a čteček elektronických knih.

Možná jste si v tom vánočním shonu našli trošku toho času a přidali se ke mně ve čtení. Já jsem kupodivu Hru lží slupla hned na Štědrý den a to během několika hodin. Překvapila jsem sama sebe, až tolik mě kniha pohltila. Pro všechny, kteří se ke mně v této výzvě připojili mám níže připravený přihlašovací formulář, kam po napsání a vydání své recenze přidejte link, abych na recenzi mohla upozornit i u sebe na webu a aby si ji čtenáři mohli také přečíst. Až je budeme mít do termínu 31.12.2012 všechny (doufejme), od prvního ledna se rozjede oficiální hlasování a vybere se nejlepší recenze a vítěz. Už teď jsem zvědavá, kdo to bude.

Pokud nejste bloger a nemáte, kde svou recenzi publikovat, napište mi to do formuláře a já se vám ozvu, publikujeme ji tady, na Knižním doupěti.

FORMULÁŘ PRO PŘIHLÁŠENÍ RECENZE

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..