Beautiful Player

BeautifulPlayer_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Beautiful Player
Český název: Božský hráč
Knižní série: Beautiful Bastard (Božský)
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Hanna byla vždycky v rodině ta nejmladší, ta nevýrazná, ta chytrá, ta, na kterou se rádo zapomínalo. Nikdy jí to moc nevadilo, protože tak alespoň mohla být v blízkosti nejlepšímu kamarádovi svého bratra. Ten byl totiž ztělesněním všeho, co ji na opačném pohlaví lákalo.

A vůbec nebrala ohled na to, že byl daleko – daleko starší než ona. Teď ovšem dospěla a je přesvědčená, že z mladické zamilovanosti už dávno vyrostla. Myslí si to až do chvíle, kdy jí osud do cesty Willa znovu připlete. Nechce ale, aby v ní viděl jen malou sestru svého kamaráda. A proto mu to ukáže.

Když Willa požádá jeho dávný kamarád, jehož rodina pro něj byla jako jeho vlastní, aby dal pozor na jeho mladší sestru a pomohl jí zabydlet se ve městě, myslí si, že na tom nebude nic složitého. Udělí Ziggy pár rad o životě a do života, ukáže jí, kde jsou dobré podniky a co dělat v čase volna, a bude to. Ani ve snu by ho nenapadlo, že ho nevinný kukuč Hanny natolik okouzlí, že se na svět začne dívat úplně jinak. Vnímá teď Hannu v úplně jiném světle… a neví, co si s tím počít.

Nakladatel: Gallery Books (EN), JOTA (CZ)
Počet stran: 432 (EN), 352 (CZ)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN), Vázaná (CZ)
Vydání v USA: 29.10.2013
Vydání v ČR: 4.6.2014

Datum četby: 3 dny, listopad 2013, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Neskutečně mě to bavilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Abych pravdu řekla, na třetí díl téhle super série jsem jaksi zapomněla. Tedy, zapomněla jsem, že už vyšel. Když jsem si ovšem na knihu našla čas, byla jsem za to ráda, protože mi srdeční tep při četbě určitě vyletěl neuvěřitelně vysoko. Hádejte, proč asi…

Jsem trubka. Fakt. Nemůžu si pomoct, ale mám podobné příběhy strašně ráda. Vím, že je to na jedno brdo. Že jsou takových případů tisíce. Ale víte, co? Je mi to naprosto šumák. Mě to stejně bude vždycky bavit. Obzvlášť, když to bude takhle dobře napsané.

Vztah mezi Willem a Hannou je prostě… kouzelný. Moc se mi líbil přerod Hanny z nesmělé dívky v uvědomělou ženu. Líbil se mi přerod Willa z floutka v zásadovějšího muže. Líbily se mi jejich vzájemné interakce – jak ty slovní, tak i ty postelové. Llíbilo se mi to prostě celé. Nevím, co víc mám vlastně ke knize psát.

Svým způsobem jsem ráda, že mám celou sérii zhltnutou (ještě mi zbývá jedna doplňující novelka o svatbě), na druhou stranu je mi to ovšem líto. Tuhle erotickou sérii jsem si vážně zamilovala. A je mi srdečně jedno, že je plná klišé, dosti předvídatelná a místy není o ničem jiném než o sexu. Je to prostě pravá eroťárna se vším všudy. A já jsem velice ráda, že se vydává také v češtině, s tak hezkými obálkami, a že budu mít všechny knihy doma. Doufejme, že se JOTA rozhodne knihy vydat všechny a že vydá i novelky. Jsem zvědavá, jestli autorky přijdou s další eroťárnou, když se teď prý vrhly na young adultku.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Luci napsal:

    knihu si stejně jak Božského cizince pořídím v pondělí a doopravdy se těším 🙂 také mám ráda tento typ příběhů i když jich znám už nespočet 😀
    Luci recently posted..Christina Laurenová – Božský bastardMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..