Slow Play

SlowPlay_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Slow Play
Knižní série: The Rules
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Alexandria měla kdysi vše, na co si ukázala… ne, že by jí to ale jakkoli dalo lásku její prominentních rodičů. Jenže ti jsou teď na dlouho v chládku a Alex netouží po ničem jiném než po normálním životě.

To by ale nesměla padnout do oka největšímu záletníkovi široko daleko, který rozhodně dostane každou, která ho zaujme. Ovšem Alex mu hned pěkně od plic řekne, co si o takových, jako je on, vlastně myslí a že s ním nechce mít nic společného. Tím ho jen ještě víc naláká.

Najednou se ale Tristan začíná chovat jinak, než je jeho okolí zvyklé. Je možné, aby se nenapravitelný holkař najednou napravit přece jen chtěl? A jak moc dlouho se nechá Alex přesvědčovat, když ji to k němu nepředstavitelně táhne?

Počet stran: 312 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 3.11..2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Super tečka za celou sérií…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Slow Play byla taková hezká tečka za skvělou sérií. Sama autorka říká, že má nejradši Tristana, já mám ráda všechny tři knihy stejně. Líbí se mi, že je sice něco spojuje, ale jinak je každá něčím jiná a jedinečná.

Tristan je narozdíl od Shepa a Gabea opravdu pořádný sukničkář a nijak, opravdu nijak, se netají také tím, že to pořádný prevít. Na druhou stranu ale řekne vždy rovnou to, co si myslí a ostatním nelže. To se samozřejmě nesetkává s přílišným pochopením, o to víc byla jeho proměna razantnější.

Jelikož nejsem moc velká fanynka Sexu ve městě a nikdy jsem nebyla (hlavní hrdinka mi přišla jako strašná rašple a fakt mě nebavila), moc jsem tyhle narážky na seriál nebrala v potaz, ale nijak extra mi nevadily. Naopak byly docela fajn zpestřením.

Celá série rozhodně stojí za to, takže vám ji doporučuju všemi dvaceti. Moc jsem si její čtení užila a doufám, že autorka brzy přijde s další fajn new adult sérií.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..