Zůstane to mezi námi

Autor: Christina Lauren
Originální název: The Honey-Don’t List
Český název: Zůstane to mezi námi
Věková hranice: 18+
Žánr: adult, romance
Hodnocení: 3 hvězdičky

Carey Douglasová pracuje pro Melissu a Rustyho Trippovy, známou guru dvojici z odvětví interiérového designu, skoro deset let. Carey pochází z farmy a u Melissy a Rustyho začala pracovat ve svých šestnácti letech. Přestože si moc nevěří, má na úspěchu značky největší podíl.

Za tu dobu se jí podařilo vybudovat veleúspěšné impérium. Trippovi jsou miláčci Ameriky – mají vlastní TV show a nově také knihu, se kterou vyrážejí na turné. Ovšem má to jeden háček: oblíbený a na první pohled dokonalý pár se ve skutečnosti nemůže vystát.

James McCann nedávno dokončil vysokou a je z něj stavební inženýr. Není to ale to, co si představoval, a tak se ocitl u Trippových. A vlastně ani to není to, co by si představoval – hned na začátek se musí sbalit a jet s Trippovými a Carey na několikatýdenní turné po Státech. Přežít cestu bez šrámů se zdá být docela ambiciózní plán.

Carey s Jamesem, kteří si na první dobrou nepadli do oka, spolu musejí pracovat na tom, aby se zaprvé manželé nezabili, a za druhé, aby celá ta bublina nepraskla. Postupně ale přicházejí na to, že když nebudou pracovat proti sobě, ale naopak spojí síly, dají šanci nejen značce, ale hlavně sami sobě vytvořit spolu něco nevšedního…

Nakladatel: Gallery Books (EN), JOTA (CZ)
Počet stran: 308 (EN), 352 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 24.3.2020
Vydání v ČR: 10.4.2024

Datum četby: 2 dny, září 2024, v češtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nebylo to špatné, ale ani žádný zázrak. Bohužel.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Knihy autorského dua Christina Lauren mám ráda a mám momentálně koupené všechny romance, které u nás v pevné vazbě vyšly. Těším se na novinku, co by měla vyjít ještě do konce roku. Zůstane to mezi námi je jedna z těch starších knih, co v originále vyšla před čtyřmi lety, ale nějaké velké haló neudělala. A po přečtení to chápu.

Je to klasická romance o dvou protikladech, které se přitahují a tak nějak musí bojovat i se svými nesnesitelnými zaměstnavateli. Hlavní hrdinové jsou sice sympaťáci a kniha je docela zajímavě koncipovaná, protože se v průběhu příběhu objevují jednotlivé zápisy z výslechu z události, co se stane někdy až ke konci knihy. Jen jsem si myslela, že to asi bude něco hrozivějšího, než co to nakonec bylo. Taky se v knize objeví úryvky ze článků v časopisech nebo kousky knihy o partnerství.

Nebylo to sice vůbec špatné čtení, ale celkově to bylo docela nudné a zdlouhavé. Pokud hledáte erotičtěji laděnou romanci, tak rovnou jděte o dům dál. I ty lechtivé scény byly takové bez náboje. A to mě trochu mrzí. V poslední době jsem od nich totiž četla daleko vydařenější kousky, které se mi opravdu líbily.

Možná to ale bude i tím, že kniha vznikala během covidové krize. Samy autorky v dovětku uvedly, že tuto knihu přepisovaly hned několikrát, než s ní byly vůbec spokojené, aby ji vydaly. A je to znát. Škoda.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..