RC review: Fangirl

Fangirl_bookAutor: Rainbow Rowell
České datum vydání: 7.5.2015
Žánr: young adult, romance, drama
Nakladatel: YOLi

Cath odjakživa se svým dvojčetem Wren sdílela vše – pokoj, oblečení, kamarády i obrovskou vášeň pro Simona Snowa a fanfikci. Zatímco ale Wren byla ta průbojnější, společenštější a veselejší, Cath raději zůstávala ve společnosti svého počítače a vymýšlela, jakým způsobem by se její oblíbení knižní hrdinové zachovali v té či oné situaci. Jenže teď jí sestra řekla, že na vysoké by spolu už sdílet pokoj neměly a místo toho by se měly seznámit s jinými lidmi a začít konečně pořádně žít.

Ačkoliv se Cath s novým prostředím nevyrovnává zrovna nejlépe, pořád může pracovat na své fanovské povídce Nedej se, která v poslední době nasbírala obrovské množství í čtenářů. Nebo si to alespoň myslela. Její spolubydlící je pěkně od rány a její přítel se až nebezpečně často objevuje v jejich pokoji a snaží se s Cath zavést rozhovor. Nebylo by to tak špatné, kdyby Cath nebyla tak příšerně asociální.

Wren si ovšem vysokoškolského života náramně užívá a sestře se vzdaluje čím dál tím víc, což Cath jen přidělává starosti. Jako by nestačilo, že se její táta svou hyperaktivní tvořivostí může dostat na samé dno, ale najednou se začne o slovo hlásit také jejich dávno „ztracená“ matka, která je raději opustila a šla hledat smysl svého života, než aby se o holky postarala. Cath to ani ve škole nejde tak, jak by si přála a přítel její spolubydlící je až moc okouzlující na to, aby mu občas nějaký ten úsměv nevrátila. Co jen bude dělat?

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Adelle napsal:

    Mně se Fangirl líbila, sice ne na maximum hvězdiček, ale pro mě jakožto pisatelku to bylo fajn oddechové čtení :))
    Adelle recently posted..RC recenze: Percy Jackson | Prokletí TitánůMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..