Trailer Thursday (96)

V tvojí kůži

(Dovnitř a ven #1)

Lisa Renee Jones

Mladé učitelce Sáře se náhodou dostane do rukou deník jakési Rebeccy, v němž objeví lechtivé dopisy, které si majitelka deníku vyměňovala s neznámým mužem. Sára neodolá pokušení a rozhodne se číst dále…

Čím více se do deníku noří, tím více také propadá příběhu bouřlivé milostné aféry, plné divokého a drsného sexu, až už pomalu nedokáže myslet na nic jiného. Když ale deníkové záznamy zničehonic končí, Sára se rozhodne vypátrat, co se s Rebbecou stalo. Stopy jí zavedou do galerie moderního umění, kde se seznamuje s dvěma přitažlivými muži. Který z nich byl milencem Rebeccy?

JSára se ale sama ocitá ve víru odvážných, ale i nebezpečných vášnivých zážitků a čím dál více ochutnává ze zakázaného ovoce. Co se ale stane, pokud se jí nepodaří vymanit z role poslušné otrokyně? Vzrušující a provokativní příběh, ze kterého se vám rozbuší srdce.

Je to sice fan-made trailer, ale musím říct, že je docela hot. Daleko víc než samotná kniha, abych pravdu řekla. Ta mě zatím nechává poměrně chladnou. Těžko říct, jestli je to tím českým překladem, nebo samotnou knihou. Možná se to brzy rozjede víc.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Sherylin Lee napsal:

    No, ja som čítala takéhoto komerčného druhu viac kníh, ale neviem skutočne povedať, z ktorej som bola tak dosť dlho mimo, že by som ju odporúčala…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..