Waiting on Wednesday (138)

Four Years Later
Monica Murphy

Konec. To asi tak nějak skvěle shrnuje všechno v mém životě. Suspendován ze školního fotbalového týmu a přinucen zkrátit své hodiny trávené v baru The District kvůli svým mizerným výsledkům ve škole, nemůžu jinak a musím prosit o pomoc svou sestru Fable a jejího manžela, fotbalového profíka, Drewa. Nějak nedokážu najít svou cestu ven. Tráva a sex jsou až přílíš lákavé pokušení – a je vážně na prd, že dávám peníze své narkomanské matce. Doučující je to poslední, co teď chci – dokud se na ni nepodívám.

Chelsea není ani trochu můj typ. Je chytrá a neuvěřitelně plachá. Jsem si jistý, že je určitě panna. Ale když se na mě podívá těma pronikavýma modrýma očima, je se mnou konec. Ale úplně jiným způsobem. Nemůžu popřít, že její zadek vypadá vážně skvěle, ale je to její mozek a způsob, jakým touží po lásce – jako by jí ji nikdo v životě neprojevil – co mě nutí toužit po ní víc než kdy po jakékoliv jiné holce. Ale jak by mohl někdo tak úžasný jako je ona chtít někoho tak podělaného jako jsem já?

Na Owenův příběh jsem vážně zvědavá. Je vidět, že vyrostl v pořádného hajzlíka. Autorka tu a tam na blogu nebo na svém Facebooku uveřejnila nějaké ukázky z knihy, které mě natěšily ještě víc. Doufám, že bude stát za to.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..