Trailer Thursday (90)

Vitro

Jessica Khoury

Na Skin Islandu může být prolomen i zákon stvoření.

Na vzdáleném ostrově v Pacifiku vzali vědci Corpusu embrya a dali jim život. Tyto bytosti – Vitrové – mají znalosti a schopnosti, o jakých si může většina lidí jen nechat zdát. Ale mají také jednu obrovskou chybu.

Sophie Crue je rozhodnutá se na Skin Island dostat a najít svou matku, vědkyni, která se na Sophii vykašlala už před lety. S pomocí Jima Juliena, mladého pilota charterového letadla, se na něj nakonec dostane – a objeví děsivé tajemství, jaké si nedokázala představit: má své Vitro dvojče, Lux, která je výsledkem nebezpečné oblasti výzkumu Corpusu.

Teď se Sophie zmítá mezi matkou, co ji zdradila, a ochranou geneticky upravené sestry, o níž neměla ani ponětí. Ale rozpletení těchto zamotaných pramenů bude muset počkat, Sophie s Jimem totiž přijdou na to, co se stane, když se nebezpečný epxeriment vymkne z rukou.

Na tuhle knihu se ohromně těším. Autorčina kniha Počátek mě vážně chytla a bavila až do konce, Vitro sice není jejím pokračováním, ale vychází ze stejného světa a zabývá se podobnou otázkou. Navíc videa vypadají více než lákavě a já se už nemůžu dočkat, až kniha vyjde. Doufám, že se jí dočkáme i v češtině.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..