Trailer Thursday (85)

Pawn

(The Blackcoat Rebellion #1)

Aimee Carter

MŮŽEŠ BÝT VII. POKUD SE VŠEHO VZDÁŠ.

Pro Kitty Doe to vypadá na snadnou možnost. Buď může strávit celý život v mizérii, kdy se na ni výše postavení budou dívat skrz prsty a bude muset opustit ty, které miluje, anebo se stane VII. a připojí se k nejmocnější rodině v zemi.

Pokud řekne ano, stane se z Kitty Maskovaná – pomocí chirurgického zákroku se změní na Lilu Hart, neteř předsedy vlády, která zemřela za podivných okolností. Jako členka Hartovy rodiny bude slavná. Bude zbožňována. A vůbec poprvé v životě na ní bude někomu záležet.

Má to jen jeden háček. Musí zastavit rebelii, jež Lila tajně podporovala, tutéž, která ji stála život a stejnou, v jakou sama Kitty věří. Tváří v tvář hrozbám, spiknutím a životem, co není její vlastní, se musí rozhodnout, jakou cestou se vydá – a taky se musí naučit, jak být víc než jen pěšákem ve hře, kterou teprve začíná chápat.

Na sérii The Goddess Test se chystám už docela dlouho – tak jako na hromadu dalších věcí – ale nejspíš ji posunu zase o kus dál, protože tenhle trailer mě nalákal na novou autorčinu sérii. Pravda, svým způsobem zní jako mix všeho možného, co tu už bylo, ale i tak mě to ke knize táhne. Asi za to může ta kombinace šedé a modré.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..