Poznej blogera: Unusual Pages

Název blogu: Unusual Pages

Adresa blogu: http://faye-books.blogspot.cz

Pisatel blogu: Faye (Mariánské Lázně)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Blog je o knihách, které ráda čtu a jinde se o nich nedozvíte. Krom mých dojmů z četby tam najdete také různé přehledy vycházejících knih, soutěže, projekty, knižní seriály. Zrovna teď pořádám projekt Summer reading challenge, jehož účastníci si zasoutěží o knihu. O jakou, to záleží na tom, jak daleko se dostanou. Příspěvky se ale neobjevují tak často, jsem spíše nárazový autor – píšu jednou za čas, když mě popadne inspirace nebo mám co říct. Proto mám nepravidelná meme, nepravidelné příspěvky do projektů a se slíbenými články se většinou opozdím. Mám dva další blogy, které taky zabírají hodně času, časem vám je třeba představím.

Zaměření blogu: young adult, romány, autobiografie, klasická beletrie, dobrodružné romány, historické romány, psychologické romány – vlastně takový mix všeho možného

Délka blogování: tento blog dva měsíce (stav k 15.7.2013)

Důvod blogování: Blogování je koníček. Nějaký blog mám vždycky posledních osm let, jen se neustále mění jeho téma a adresa (no, i ten název občas). V současnoti mám tři blogy, jeden ten knižní, jeden s fanfiction a další je o mém životě, ale píšu jej pod jinou přezdívkou. Knižní blog jsem v podstatě měla vždycky, ale vždy tam byly další témata, teď už je jen čistě knižní. Ačkoliv čtu i hodně YA literatury, na blogu se zaměřuju spíše na ty žánry, které většina nás mladých moc nečte, ačkoliv je to velká škoda. Třeba ale někomu představím něco nového, co ho opravdu chytne. Blogování je pro mě způsob, jak vytroubit do světa své názory a taky jak si o knihách popovídat s ostatními, protože nemám moc přátel, co by byli takoví knihomolové jako já, navíc ti co ano, jsou na gymplu, takže dávají přednost škole.

Oblíbená kniha nebo autor: autor: J.K. Rowling, J.R.R. Tolkien, Jodi Picoult, Nicholas Sparks, Michelle Moran

Kontaktní údaje: email: FayeV96@gamil.com; profil na GoodReads: Faye; profil na formspring: FayeV96

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..