Sladká políbení (71)

Týdenní meme hostované mnou.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

One Week Girlfriend

Monica Murphy

„Drew.“ Její jemný hlas mě přitáhne zpátky a já se na Fable podívám, ztrácím se v jejích zelených očích. „Slyšel jsi mě?“

„Jo,“ zašeptám, tvrdě polknu. Kruci, moji rodiče jsou kousek od nás. Adele stačí jen otočit hlavu o pár centimetrů a bude se dívat přímo na nás. Nebude se jí líbit, když před ní Fable políbím. Mohla by se hodně naštvat. Nevím, jestli to chci riskovat.

Nebuď posera, chlape. Polib ji, ty kreténe. POLIB JI!

Nakloním se nad střední částí sedadla, natáhnu se, prsty sleduju linii její tváře. Její kůže je tak měkká a ona najednou zavře oči, pootevře rty. Její jazyk vyklouzne ven a přejede po horním rtu. A jen tak, právě v ten moment, začnu tvrdnout a bez přemýšlení přilepím svou pusu na její. Jednou. Lehce, jako světlo, jako křídla motýla, má ústa zůstávají na jejích pro pár ukradených vteřin, než přeruším kontakt.

Její víčka se otevřou a očima mě pozorně sleduje. Pohled je tak intezívní, že cítím, jako by viděla všechno, co v sobě ukrývám. Dobré i špatné. Pěkné i ošklivé. „To je všechno, co umíš?“

Hraje si se mnou. Vidím to v záři jejích očí, v jemném úšklebku jejích rtů. Sakra, chci ji políbit znovu, takže to i udělám.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..