Novoroční knižní hop – přihlášení

Je mi jasné, že v současné době nejspíš lítáte někde po rodinách, přejídáte se a jinak užíváte vánoční svátky. Ale abych na to nezapomněla a splnila to, co jsem slíbila, přicházím s dalším knižním hopem z mé dílny. Nemám páru o tom, kolik blogerů se ke mně připojí, ale budu doufat, že nás bude alespoň 5. Vždyť co je hezčí, než podarovat své čtenáře a dát jim nějaký krásný knižní kousek do nového roku? Tak jdeme na to…

Jaká jsou pravidla:

+ Tento linkovač slouží POUZE pro bloggery (a autory knih, pokud mají zájem se zapojit)! Čtenáři dostanou svou šanci až při začátku hopu.

+ Do linkovače dejte link na váš blog, POUZE název svého blogu (stránky), do závorky pak, jestli se jedná o CZ nebo SK soutěž nebo obojí – (CZ), (SK), (CZ & SK). Usnadní to tak čtenářům soutěžení.

+ Přihlašování je spuštěno ode dneška do  31.12.2012. Pak se linkovač uzavře.

+ Po přihlášení si vezměte obrázek hopu (nahoře), který MUSÍTE mít uveřejněný v bočním menu blogu a který by měl odkazovat na váš příspěvek. Samozřejmě tento příspěvek zatím nemáte, takže si do menu uveřejníte pouze obrázek. Později z něj pomocí tagů <a href=“přímý_link_na_váš_příspěvek“><img src=“adresa_obrázku“ width=“80%“ /></a> budete na příspěvek odkazovat.

+ Pak si vezmete link, který uveřejníte pod svůj příspěvek do hopu (pod váš text), aby mohli čtenáři odhopkat na další blog. Pro ty, kteří nemají zkušnosti s linky – pro uživatele Bloggeru/Wordpressu je Code n.3 (ten dáte do HTML kódu stránky, v Bloggeru je to Upravit HTML), pro uživatele Blogu/Pise/a já nevím co ještě pak Code n.2

+ Pokud jste z toho kódování zmatení, nevadí. Můžte jednoduše v den začátku odkázat na můj hopkací příspěvek (tedy ten uveřejněný 1.1.2013, ne tento, tenhle slouží pro vás).

Takže repete: Přihlásíte se, vezmete si obrázek, vezmete si link

+ V příspěvku, který uveřejníte 1.1.2013 (!) odkážete na můj blog, jakožto na pořádajícího.

+ Pravidla soutěžení si stanovujete sami. Je mi jedno, co si dáte jako podmínky. Co se týká výběru knihy, vyberte, co uznáte sami za vhodné. MUSÍ to ale být kniha. Pokud chcete ke knize něco přidat, jak je libo. Může se soutěžit i o více knih. Tohle nechávám na vašem uvážení.

+ Příspěvek uveřejníte 1.1.2013. V ten den začíná soutěžení a končí 15.1.2013.

+ Jméno výherce – či výherců – zveřejníte na svém blogu do 20.1.2013. Samozřejmě pokud nebudete moci dodržet termín, nikdo vám hlavu neutrhne.

Uvidíme, kolik se vás rozhodne zapojit se. Budu ráda za každého z vás a děkuji moc za to, že se ke mně připojíte a obdarujete své čtenáře 🙂


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

7 Responses

  1. Desirée Lydon napsal:

    Ráda bych se zapojila, ale… v čem to vůbec spočívá? 🙂

    • Syki napsal:

      Podívej se do Soutěží, tam uvidíš starší hopy. V podstatě jde o to, že se skupina blogerů domluví a v určitém období mají všichni soutěže a čtenář tak hopká z jednoho blogu na druhý, v tom pomáhá právě onen linkovač, který si každý účastnící se bloger vloží dolů do soutěžního článku. Bloger si tak může přivést nové čtenáře, protože se k němu dostanou lidé, kteří třeba o jeho blogu dřív nevěděli.

  2. Filipskh napsal:

    Rád bych se zapojil, ale mám toho dakt hodně (o talentovkách nemluvě)… Možná příště! 😉
    Filipskh recently posted..RC Review: KněžkaMy Profile

  3. Filipskh napsal:

    Tam má být fakt hodně 😀
    Filipskh recently posted..RC Review: KněžkaMy Profile

  4. Erný~ napsal:

    Já bych se ráda zapojila, ale nějak se mi nechce, když už pořádám narozeninovou soutěž.. Už bych ani nevěděla, co do hopu věnovat za knihu.. 😀
    Jedině, kdybych byla hodná a obětovala nějakou cenu z mé soutěže, protože kupovat něco dalšího mi nechce…:D
    No nevím, nevím.. ^-^
    Erný~ recently posted..Knižní vzpoura! (3)My Profile

  5. Snow Fairy napsal:

    Moc se omlouvám, zapomněla jsem u jména blogu, že se u mě mohou soutěžit čtenáři z Česka i Slovenska. :))) Doufám, že moc nevadí, že jsem to tam zapomněla. :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..