Trailer Thursday (11)

Under the Never Sky (Pod nekonečnou oblohou)

(Under the Never Sky / Nebe #1)

Veronica Rossi

První díl futuristické postapokalyptické trilogie na pomezí fantasy, romance a dobrodružného příběhu. Hlavní hrdinové, Aria a Perry, pocházejí ze dvou radikálně odlišných společenských vrstev a vlastně by se neměli nikdy setkat, natož navázat vztah. Aria patří mezi obyvatele uzavřeného, vysoce technicky rozvinutého a izolovaného města, Perry zase do nebezpečného přírodního světa. Když Ariu vykáží z města za zločin, který nespáchala, domnívá se, že ji čeká okamžitá smrt – ve volné přírodě nemá šanci přežít. „Divoch“ Perry je pro ni jedinou šancí, jak se zachránit. Zakázaná láska a rozpolcená civilizace vzbuzuje mnoho filozofických, morálních a etických dilemat zrcadlících se v neobyčejném vztahu dvou hlavních hrdinů.

Tuhle knihu jsem už četla i recenzovala. Myslím si, že jde o velice povedený kousek a těší mě, že se prvního dílu dočkáme také v češtině a slovenštině. Slovenská obálka je stejná jako ta originální, česká ještě nebyla uveřejněna – nezbývá nám nic jiného, než doufat. Většinou do tohoto meme dávám trailery na knihy, které jsem ještě nečetla, ovšem tentokrát udělám výjimku, jelikož trailer na knihu se objevil teprve nedávno. A myslím, že za povšimnutí rozhodně stojí, protože si na něm dali opravdu záležet.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

6 Responses

  1. Zuzana napsal:

    Jop, na tuhle dystopku se těším.

  2. Kristen napsal:

    Na to, že je to trailer na knížku, mi přijde vážně úžasný! :D… A rozhodně mě ještě více navnadil, takže se skutečně těším, až kniha bude v češtině a já si ji pořídím domů 🙂
    Kristen recently posted..Recenze: Přijdu tě zabítMy Profile

  3. terka napsal:

    Ta holka ve videu je mrtě hezká a trailer mi přijde jako jeden z mála povedený. Good job 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..